Aylin1987 Merhaba arkadaslar 16 haftalik hamileyim Devlet hastanesinden randevu almak istiyorum fakat yanina kimseyi almiyorlar odaya tek giriyorsun gibi birseyler duymustum. Esim yada arkadasimla gitsem kontrol sirasinda yanima kimseyi almazlar mi gercekten
Esomami Aylin1987 haur almazlar bayansa alabilir belki doktoruna baglida erkek alinmiyo cunku bi hasta daha bekletiyo oluyo icerde
M3rv3 Aylin1987 benim gittiğim hastane de alıyor doktorum . Eşimle giriyorum . Doktoruna göre değişir
Aylin1987 Sagolun arkadaslar. Bende yanimda biri olunca daha rahat hissediyorum kendimi tereddutte kaldim o yuzden
Deryakaya1802 Aylin1987 ben hep eşimle girdim içeri doktorum erkekti ama. Kadın bi doktor vardı o kovuyordu eşleri. Değişebiliyo demekki 🤔
aysecakir Aylin1987 Ben farklı iki şehirde devlet hastanesine gidiyordum, ikisi de erkekti ve eşimi içeriye almışlardı. Sanırım doktorun anlayışı ile alakalı ☺️
Cantanem44 Bende 23 haftalığım devlette 1 kere girdi eşim o da kimse yoktu son hasta bendim doktordan rica ettim zar zor tamam dedi yani Ankaradayım burda almıyorlar
Cansn Aylin1987 kadın arkadaşın olsa bile almıyorlar maalesef. Ben tarama için gitmiştim Üni hastanesine eşimi almayınca çok üzülmüştüm onun adına