BuseSttt Doğum ücretlerine gelen zamdan sonra doktorumu değiştireceğim, esenler medipolde burcu hocanın iyi olduğunu duydum aranızda burcu hocaya ya da esenler medipole giden var mı
Esrolojii Esenler medipole gidiyorum ama doktorum damla hanım. Burcu hanımın muanesi ve doğum ücretleri farklı diye biliyorum.
busra5534 @BuseSttt bende damla hanıma gidiyorum muayene ücreti 900 tl . Burcu hanım da iyi fakat kolay randevu bulunmuyor 1200 civarı muaye ücreti
BuseSttt miranatlas burcu hanımın muayenesi 1500 normal 18 zorunlu sezaryan 23 isteğe bağlı 34.500 ama sümeyye betül hanımın doğum ücretini henüz öğrenemedim muayene 900
BuseSttt kbrnrblt teşekkür ederim ama doğumda hangi doktor nöbetçiyse o doğurtuyomuş kendi doktorumuz gelmiyormuş ve o gün kim nöbetçiyse onun doğum fiyatını ödüyormuşuz
kbrnrblt BuseSttt evet ama hastanede burcu boyama dışında farklı fiyst yok sanırım doç prof vs yok çünkü hepsi operatör
tuzlulimoon BuseSttt hayır öyle değil eğer bi doktorun takipli hastasıysanız onların sisteminde görünüyor ve doğumda o doktorun muayene ücretini ödüyorsunuz. Ayrıca normal doğum olursa güncel fiyat üzerinden %30da bi indirim yapıyolar. Takipli sayılmanız için her kontrol sonrası gebe takip yetkilisi Sevda Hanım var ona uğramanız gerekiyor bir de aynı doktora 6 kere sanırım muayene olmuş olmanız lazım zaten her anlamda yardımcı oluyor Sevda Hanım arayarakta bilgi alabilirsiniz yardımcı olur. Ben 5.haftadan beri damla hanıma gidiyorum ordan biliyorum
tugcemom_ @tuzlulimoon merhaba postları araştıryordum bende bugün Esenler medipol damla hanıma gittim 21. Haftalığız Sevda hanıma gitmedim hangi numaradan ulaşabilirim ? Damla hanımdan memnun musunuz doğum yaptınız mı ? Hastaneden memnun musunuz
tuzlulimoon tugcemom_ Merhaba sağlıkla kucağınıza alırsınız inşAllah💕 Sevda Hanıma bi sonraki gidişinizde uğrasanızda olur önceki ayda geldiğinizi söylersiniz o yardımcı olur.. 35.haftadayım doğum yaklaştı hala damla hanımlayız çok memnunum. Bugün ben de Damla hanımdaydım kaç gibi gittiniz belki de karşılaşmışızdır🤭