Eda9315 27 aralıkta 5aa kalite tek embriyo transferi oldum. Dün 12. Günümdü. Sabah sağlık ocağında verdiğim kan 1000 öğlen özel tıp merkezinde verdiğim kan 1300 lerde çıktı. Doktorum 14. Günde test tekrarı istedi. Sizce değerler nasıl. Kimyasal olabilme ihtimali var mıdır ? Google da baya yazılar var bu şekilde aklım karıştı..
Tbsra95 Eda9315 1000 den sonra kimyasal olmuyor benim bildiğim canım kötüyü cağırma iyi düşün iyi olsun tüp bebek süreci zor mu
Annesininmelei Merhaba kaç yumurtanız toplandı, kaç tane embriyo oluştu acaba , dün yumurta toplandı 10 yumurtadan 6 tanesi bugüne gelmiş, taze transfer olacaktım. Bir günde bu kadar azalması beni çok üzdü. Ya hiç kalmazsa diye korkuyorum
Mrl-1gvn Annesininmelei Merhabalar benimde 10 yumurta toplandı ama sadece 1 tane embriyomuz donduruldu diğerleri oluşmamış
Eda9315 Annesininmelei 7 yumurta diye girdim 9 tane toplandı sadece 4 tane kaldı en iyi kalitede olanı taze transfer oldum 3 tane orta kalitede donduruldu
baharmom35 Annesininmelei benim 21 toplandı geriye 7 kaldı bence üzülme sağlıklı olsun tutunsun 1 tane de olsa şükür
GlyEylul Annesininmelei merhaba benim 12 yumurtam toplantı sadece 2 tanesi 5. Güne ulaştı. Çok ağladım çok üzüldüm. Ama şuanda hamileyim:) kendinizi üzmeyin
Annesininmelei Mrl-1gvn 1 tane 5. Güne mi ulaştı. Transfer ne zaman olacak acaba. Bana taze olacak dedi doktorum, ilaçlara başladım. Ama üzüldüm yani yarısı ilk günden gitmiş
Mrl-1gvn Annesininmelei Ya ben sordum yani ama 5. Gün filan birşey demediler 1 tane embriyonuz oluştu dediler ben diğerleri noldu dedim demekki onlar olmadı dediler yani cuma günü de dondudular
Annesininmelei GlyEylul yaa çok sevindim 🥹 umarım benimde öyle olur 🥹tutunsunda 1 tane olsun. Kilom fazla ondan da korkuyorum. 90 kiloyum. Siz tutunması için ekstra bir şey yaptınız mı acaba
mickey GlyEylul Merhaba acaba kaset test yaptınız mı öğrenmeden önce yoksa direk kan testinde mi öğrendiniz
GlyEylul Annesininmelei aynı şeyi ben de yaşadım 12 taneden sadece ikisi kaldı çok iyi kalitede .çok üzüldüm çok ağladım ama tutundu kuzum 🍀 haftasonu keseyi göreceğiz inşallah 🍀
GlyEylul Annesininmelei normalde Kocaeli’de yaşıyorum transferim Acıbadem Kozyatağı hast oldu ilk gün yolculuk yapmadım otelde konakladık. Onun dışında eğilmemeye ağır birşey kaldırmamaya çalıştım sadece. Sürekli yatmadım mesela. Ayaklarımı uzatıp uzandım saatte bir evin içerisinde yürüdüm.bol bol su içtim. Bana aklınıza takılan ne varsa sorabilirsiniz. İnsan bu zamanda çok merak ediyor paylaşmak istiyor yaşayan bilir 💕❤️
Hlmsml Annesininmelei ilk 2-3 gün çok fazla kalkamadım uzandım sonra normal hayatıma devam ettim ama bir sürü ilaç kullanıyorum tabi ☺️ İlaçlarınızın saatine dikkat edin, çok fazla ayakta kalmayın, bol su için 🌸 inşallah güzel sonuç alırsınız
Annesininmelei GlyEylul ben kendi şehrimde yaptırdım. Rapor alsam mı bir kaç gün diye düşünüyorum. Umarım tek seferde tutar. Çok dikkat etmedim de Şuana kadar.
nesli5154 GlyEylul Ben merak ediyorum tüp bebek sürecini hiç bir bilgim yok biraz bilgilendirirmisiniz
31415926Er GlyEylul bende ilaçlarla ilğili bilgi alabilir miyim buğün 5 gün başladım tüp bebeğe 5 gündür gonal f kullandım pazartesi gününe kadar devam edeceğiz. Birde 3 doz başka bir iğne verdi toz karışım yapıp kendim yapacağım başka iğne var mı? Bunlar dışında pazartesi tekrar kontrolüm var?
GlyEylul Annesininmelei ben üç gün rapor aldım işe gitmedim bu süreçte stresli ortamda girmemeniz lazım. Şirket telefonumu kapattım valla açtım Seda Sayan bile izledim kafam dağılsın diye 😃😃😃