Bebislihayat34 Hanimlar merhaba 36+3 haftaligim bu perşembe kontrole çağırdı sezeryan için gün vereceğini söyledi. Sizler kaçıncı haftanizda doğuma alındıniz
tugcesakzci Bebislihayat34 36+0 olduk bu cuma gün verecek. 38 in sonuna doğru veya 39 da alırım dedi doktorum 24 Ocak’tan sonrasında yani
Safiye1234 tugcesakzci ben de 36+0 bana da yarın gün verecek 25 ila 30 u arasında gün belirleyelim demişti en son
Nili4321 Benim 8. Haftadan beri bebek 5 gün kadar önde gidiyor bu yüzden adet tarihimi erken döllenme diyerekten öne çektiler. Perşembe günü usg ye göre 38+2 ama son adete göre (geri çekilmemiş hali)37+4
Gamzeramo Bebislihayat34 29.cu haftada sezeryana alındım plesenta rahim agzini kapattigindan dolayı zorunlu sezeryan oldm kanamam cok fazla oldgu icin bebis suan çok küçük kuvezde inşallah dahada iyi olucak gününü tamamlayana kadar hastanede kalicak
basinci- Bebislihayat34 tam 36da gün belirleyecez bizde bebeğim makat geliş artık büyüdüğü için dönmesi biraz zorlaşmış doktorunda riske atamam 38. Haftayı çok geçirmeden alırız dedi