TugbAlim Merhaba.Ben daha hamileliğimin başlarındayım.İlk kan testi yaptırdığımızda beta değerim 102 çıktı 1 hafta sonra yaptırdığımda ise 2212 çıktı.Doktor ikiz olabileceğini söyledi.Sizcede ikiz olabilme olasılıği varmı? Haftaya tekrar gideceğiz doktora 😊 Bu arada Rabbim tüm isteyenlere bu duyguyu nasip etsin inşallah 🙏
Betulnehir14 TugbAlim hayirlisi olsun canim ama değer normal bir değer ben ilk yaptirdigimda 333 çıkmıştı 1 hafta sonra yaptirdigimda 9132 çıktı bebeğim tek ama sağ salim alalım inşallah kucagimiza
Deletedmom58 TugbAlim Artış düzeyi normal gibi ikizlerde biraz daha bariz yüksek oluyor. Mesela normalde hamilelik öğrenildiğinde 300-400lerle öğreniliyorsa ikizlerde 5000ler görülebiliyor. Yani baya fark oluyor. Tabi allah ne nasip etmiş size bilemem ama inşallah hayırlısıyla sağlıkla gebelik geçirirsiniz.
Pinkyy TugbAlim canım tebrikler,Betanın yüksekliğine göre anlaşılan bir olay değil çoğul gebelik,anca 7-8haftada kalp atışında gözükebiliyor çift kese,bende ikiz bekliyorum doktorum bu şekilde söylemişti
dishonest Kandaki b-hcg hormonuyla çoğul gebelik anlaşılmaz ki. O hormon kişiye göre değişir. Ama doktorunuz belki de karnınızda iki kese görmüş o nedenle söylemiş olabilir. Çoğul gebelik daha çok 7-8 haftadan sonra belli oluyor. Hakkınızda en hayırlısı olsun.