ravzanurunannesi kızlar erken gebelik testi yaptım 29aralık aşılama yapıldı test yaptım bişe çıkmadı doktor 12ocakda kan vermem gerekiyor dedi ben erken mi davrandım tutmadı mı acaba çok modum düştü 🥺😔
Btl_0909 ravzanurunannesi ay bende 29 aralık asilama oldum dün yaptım cok silikte olsa vardı bugün sabah ilk idrarla yaptim yokk🥴
ravzanurunannesi @"Btl_0909 valla canım bende de çıkmadı işte acaba erken mi davrandık ki şimdi 12ocak kadar beklemek zor olcak
Btl_0909 ravzanurunannesi insallah pozitifi görürüz bugun test yapıp uyuduktan sonra ruyamda sürekli cift cizgi gördüm😂😂
Btl_0909 ravzanurunannesi naptin canım bi daha test yaptin mi benim dün negatofti az önce yaptım yine silik cikti ikinci cizgi dün yaptigimla bugün yaptigim test markası farklı ama
Umutlabekleyis Bende dün 8. Günümde dayanamayıp yaptım biliyorum cok yanlış ama silik cıktı sonra gaza geldim hastanede yaptım negatif 0.34 cıktı
ravzanurunannesi @“Btl_0909” vardır bında da bi hayır😔 sen ne zamandır deniyorsun daha önce oldu mu hamilelik bunu sorarak seni üzmek istemem