Karatekin Merhaba kızlar bir şey soracağım devlet hastanelerinde bebeğin boyu ve kilosu ölçülüyor mu ilerleyen haftalarda da 27 haftalık gebeyim
_Tazeanne Karatekin bende dün gittim söylemedi sadece gelişimi haftasıyla uyumlu dedi halbuki kaç haftadır kilosu kaç oldu diye bekliyordum
Dadymom1 Karatekin Evet maalesef söylemiyorlar. Haftası ile uyumlu boyu kilosu dendi, haftasında olması gereken 1200 gr 35 cm, Özel hastaneye gittim 1450 gr 45 cm çıktı 😅😅 Özel Doktorum gayet güzel gelişimi dedi 🧿🧿🧿 O yüzden hem Devlet hem özel takipliyim.
aslhnkrts9 Karatekin ben e nabızda radyoloji görüntülemeden bakıyorum ultrason raporuna orda yazıyo eğer doktor ölçüm yaptıysa kaç gr kaç cm diye
Karatekin Minigiim-vebenn52 bu hafta gittim de doktor söylemedi o zaman gelişim iyi dedi sadece kilosunu falan söylemedi Çok teşekkür ederim🍀
Karatekin Hilalhamzaa evet bizimki söylemediği için kafam karıştı zaten bu defa gittiğimde ben de sorayım o zaman
Birsen56 Bend eher gitiğimde hiç bişey demiyorlar insanı verem ediyorlar aynı hastaneye 1 de gidiyorum sadece perinatolojiye gitim gramını dedi
Karatekin Birsen56 gerçekten öyle ya keşke herkes işini severek yapsa biz de ne umutlarla gidiyoruz odaya tamam anlıyoruz onlar da yoğun olabilir ama sonuçta herkes emeğinin karşılığını alıyor
Birsen56 Karatekin aynen öyle bakalım ayın19da başka hastane başka dra gidcem orda neyle karşılaşacam çok merak ediyorum