Deletedmom58 Senemmm İkiside aynı şey. Kelimeler zaten anlam olarak aynı şey için kullanılıyor biri detaylı biri ayrıntılı diyor farkı yok.
Kosarer Senemmm bende salı günü gidecem gün verecek dr bakalım görelim detaylı minikleri sağlıkla inşallah 🐣💙🤗
Gzddlk Deletedmom58 Canım benim aylık kontrolüm 19+5 oluyorum doktor bir dahakine detaylı bakıcam demişti 19+5 de yapılır mı detaylı bir hafta geç mi gitmeliyim
Deletedmom58 Gzddlk Detaylı için ayrı bir randevu alınıyor genelde isterseniz bi arayın doktorunuzla teyit edin. Eğer onun kastettiği bu işlem değilse boşuna beklemiş olursunuz.
Gzddlk Deletedmom58 doktorum da sadece öbür ay detaylı bakıcam dedi başka bişey demedi bi bölüme de yönlendirmedi anlamadım ben en iyisi rutin kontrolüme gideyim ona göre yönlendirir heralde
Deletedmom58 Gzddlk Bence şimdiden arayın kontrolünüzde yapacağı şeyin bu işlem olup olmadığını teyit edin. Detaylı ultrason için hemen randevu bulunmayabiliyor haftanızı geciktirmeyin. 45 dk kadar süren bi işlem çünkü. Ben detaylı ultrason için 4 hafta önceden randevu aldım.
Minnosanne06 Ankara’dan gebe adaylarım. Ayrıntılı ultrasonunuzu nerde yaptiracaksiniz veya yaptırdınız mi. Bizim hastanemiz dolu olduğu için dışarda yaptırın dedi. Düşünün şehir hastanesi dolmuş. Yer bulamadim