momofmychildren Ylzsvnk hiç endişe etmeyiniz eğer kimyasal gebelikse hemen tekrar hamile kalabilirsiniz
tugcesakzci Ylzsvnk haftan daha küçükmüş bence dış gebelik demek için erken moralini bozmalarına izin verme geç döllenme olabilir . Beta düzenli arttı mı? Dış gebelikte düzenli artmaz
tugcesakzci Ylzsvnk ben dış gebelikte çok düzensiz artıyo diye biliyorum canım. Örneğin 100 ken 7000 falan oluyomuş mesela
Dilara18 Ylzsvnk benimde degerim cok yükselmisti artış da 2katina yakindi dis gebelik gecirdim fakat som ana kadar bekledik kontrole git 2gune bir kan ver
tugcesakzci Ylzsvnk strese girme sakince bekle derim ben 8 9. Haftalarda kese bebek kalp atışı duyan gördüm ben
Ylzsvnk Mercimeek doktor yatış yaptı gel döllenme vs de değildir falan dedi ama ben yatmadım evime gidiyorum beklicem 3 doktor da aynı şey dedi ama beklicem
Ylzsvnk Dış gebeliğe dair de birley görmüyor onun şüphesi sadece düzenli artışlarım var belki geö döllenme olmuştur bir ümit yatmadım beklicem
Ylzsvnk Dilara18 ama doktor o kader bekleyemeyiz yarın acil yatışını yapmam gerekiyor 2964 beta ile kese oluşmadıysa dış gebeliktir biran önce müdahale edilmesi gerekiyor dedi
Dilara18 Ylzsvnk acil hastaneye yatis oldu sabaha kadar muayene kontrol sabah ameliyat oldum genel anestez8 ile tüpümü aldilar
Dilara18 Ylzsvnk yani benim oluşan gebeliği tupe yerleştiğini gördüler en son aşamada yattığım sırada
Ylzsvnk Dilara18 tüpün falan mı patladı benim daha bir dış gebeliğim oldu ama iğne ile sonlandırma oldu
Dilara18 Ylzsvnk yok canim patlamadi ama tup3hasarliymis zaten tekrarlama 8htimalo cok yuksekt8 diger gebeliklee icin aldilar