Ardilan Haticecelik 37+0 benim de 2900 gr bebegim. Az değil yani sizinki de takmayın doğuma kadar 500 gr daha alır
Elfibrhm2609 Ardilan benim de tam 34 de hafta olduğumuz da 2.400 gr di normal mi ben sıkıntı etmiştim biraz ama doktorum da iyi demişti sordum 😑 ben takildim biraz galiba 🙈
Aysecendeoglu 24 gün yazıyor Benimde ama hep ocak sonu Doğum yapıcakmışım gibi geliyordu bakalım ne olur
BeratAbideTokal Aysecendeoglu bendede ayni hissiyat var canim insallah hayirlisiyla kucagimiza aliriz 😍
ZeynepTrk Şafak 26 benimde bende sabırsızlanıyorum artık normal istiyorum ama bazen korkuyorum hayırlısı 🤔
Aygulcan Kizlar bisey sorcam 35 + 4 haftalik hamileyim . 2 gun once nisanim geldi ara ara sancilarim oluyor . Nisandan ne kadar sure sonra dogum gerceklesiyor bilen varmi ?
Elfibrhm2609 Aygulcan benim bir fikrim yok vallahi doğum yapmış anneler daha bilgilidir zira bende bu konuyu merk ediyorum 🤗
Hamileanne Elfibrhm2609 canm hastaneye gittin mi 34.hafta çok erken müdahale etsinler ciğer geliştirici falan yaparlar
Ardilan Elfibrhm2609 35.haftamda 2250 idi sizin bence gayet iyi endişe etmeyin. Son aylarda günde 25 30 gr alırmış bebekler