Elfibrhm2609
EliniVermiyorHayat
Kızlar benim hiç belirtim yoktu normal doğumu bekliyordum salı günü ev içerisinde çok hareket yaptım temizlik falan bide eltim 3 kat üstümde oturuyor ona inip çıktım bi kaç kere tabi bunları bilinçli bi şekilde yaptım çünkü artık doğurmak istiyordum kendimi buna hazır hissedyordum🙂 daha sonra birden sancım başladı tabi yalancıdır die çok fazla üstelemedim akşama doğru sıklaşmaya başladı hastaneye gittim nst ye bağlandım hiç sancı çıkmadı açılmamda yoktu beni eve yolladılar bi sonraki gün yani ayın 7snde randevüm vardı zaten ben eve geldim sancılarım geçmedi hatta dahada artıı uyuyamaz hale geldim o gece gözümü kırpmadım sancılar izin vermedi sabah erkenden hastnye gittim ve 2 cm açılmam vardı🙂 eve gidip beklemek istediğimi söyledim ve evde sancıları yaşadım sonra tamamiylr sıklaşınca hastnye gittim açılmama bakınca bi ilerleme olamadğnı gördüler benim yatışımı yaptılar saatlerce canım çıkarcasına sancı çektim ve o kadar saat brklrme rahmen sadece 3.30 cm açıklığım vardı tabi ben hem uykusuz hem aç hemde çok yorgun bi şekildeydim sancılar nefesimi kesen cinstendi herneyse o kadar beklememe rahmen açılmam olmayınca bnde sezaryen istedim ve hemen aldılar bebeğime kavuştum ve bütün acılarım silindi🙂 bu arada sezaryende süt gelmiyot ayaklanamyorsunuz falan diyorlar ya tam aksine ben çıkar çıkmaz bebeğimi emzirdim ve 1 2 saat sonra kendi ihtiylarımı kendim halleder oldum🙂