visnelibrownie Gelen giden yok doktor haftaya kadar bekleyelim gelmezse suni sancı ilaçla doğumu başlatırız dedi acayip korkuyorum kızlar sizde durumlar ne doğum başlasın diye yediğiniz içtiğiniz yaptığınız neler var
Dnmzzeda visnelibrownie Burda görmüştüm , hurma ,ahududu yaprağı çayı, yürüyüş merdiven inip çıkmak ve cinsel ilişki
Marlockaybaby visnelibrownie ananas, hurma, ahududu yaprağı çayı, egzersiz… inşallah sağlıkla kavuşursunuz.
Meryeminannesi20 visnelibrownie cinsel ilişki, sıcak duş, merdiven inip çıkmak(hergün) pilates topuyla egzersiz yapmak
visnelibrownie Dnmzzeda deniyorum değişik bitki çayları bakalım dediklerinizi yapıyorum da bitki çayları da aşırı mide rahatsızlığı yapıyor
elmaelmaelma Hurma çok söyleniyor ama bana etki etmemişti. Küvete sıcak su doldurup oturmuştum bir süre, ertesi gün suyum gelmişti. Yapabilirseniz size de tavsiye ederim.
visnelibrownie elmaelmaelma yarın birde onu deneyeyim bakalım hurma bende yemeye başladım bugün abarttım belki de 250 grama yakın yedim neredeyse
visnelibrownie 35izmir35 cansel ilişki olunca sancı kasılma tarzı belirtilerim oluyor ama ertesi gün geçiyor sızlama baskı falan oluyor
elmaelmaelma visnelibrownie kabızlık için de iyi geliyor ya, makatı yumuşatıyor. Çocuklara tavsiye ediliyor genelde… Hamilelikte de aynı mantıkla rahim ağzını yumuşatıyor sanırım. İnşallah faydasını görürsünüz. Şimdiden hayırlı doğum diliyorum🌸