Esraleyna Aseliimmm evet benim de ellerim uyuşmaya başladı ama doktor normal tansiyon normalse sorun yok dedi 🥹
annelik_4 Esraleyna 19+1 olduk namaz kılarken veyahut uzanıp kalkınca karnımda bir ağırlık hissi oluşuyor ve biraz acıyor tabi bebek büyüdüğü için mi oluyor sizce
Esraleyna annelik_4 evet canım karnında zorlanma hissediyorsan namazını oturarak kılmaya devam et çatlak oluşumu ve bebeği zorlama olmasın rabbim kabul eder 🙏🏻🥰
FATMA1234yokkan Ggamze0 keseyi 5.haftada gördüm bebeği 6.haftada gördüm cuma günüde kalp atışı için gideceğim
Beyaz0172 Esraleyna ben de 34 +1 im bel ağrılarım daha çok sağ kalçam tarafındaydı çareyi pilates topunda buldum çok şükür ağrım vs olmuyor bir de otururken belimi destekleyerek oturuyorum onun da çok faydasını gördüm
Gulcehir Esraleyna efermag 365 mg ama lütfen doktorunuza danışmadan kullanmayın benim doktorum yazdığı için kullanıyorum bir de normalde yılda belki bir kez ilac içen bir insandım onun için ilaçlar bana hemen tesir ediyor
berenn02_ berenn02_ evet canım geçen hafta gitim de sormayı unuttum haftası geriden geldiği için onunla uğraştık kendimi unutum resmen
Midwife10 36+5. Sabahları veya geceleri oluşan ani bel kasık regl ağrısı. sertleşmeler ,mide bulantısı geri geldi 🙄 Bebeğim bu hafta hiç kilo almamış kafama çok takılıyor bu durum
Esraleyna Midwife10 olsun canım kilo demek sağlık demek değil önemli olan sağlığı yerinde olsun, kaç kg şimdi bebisimiz 🥰
leyligul234 Esraleyna 33+3 haftalıgızzz ve hafif kasılmalar yaşıyorum bazen bel ağrısı bazen adet agrisi gibi bütünü kaplayan ağrı bazen minik kızım sertleşip taşş gibi oluyor, yuvarlanıp gidiyoruz😂