Pamuk Eftelya-129 Beta ile hafta anlasilmaz.Her beden farklıdır.Sona adet tarihiniz ne ise Haftanız odur.
Eftelya-129 Kubradagdevren olsa yenidenanne34 5 haftalık dedi doktur ama benim hesabıma göre 4 haftalık
Merve2505 Canım benimde adet tarihim 1 aralık bugün beta verdim 10600 çıktı ama keseyi gördük kese 4+4 günlük geç yumurtlama olmuş bende sen keseni gördün mü bu arada benim bu haftada bu değer biraz fazla değilmi sizce
Eftelya-129 Merve2505 kese çok hafif görünuyor dedi 10 gün sonra tekrar 5 haftalık dedi benim kişiden kişiye güre değişiyor sanırım beta
Merve2505 Eftelya-129 bu arada keseden anlaşılıyo hafta dedi bana doktor bazılarının adet tarihine uyuyor bazılarının uymuyor dedi sende keseni tam görünce doktor ölçüp haftanı söyler sana
Merve2505 Eftelya-129 bilmiyorum ki oda kişiye bağlı sanırım benim kese çok netti doktor 4+4 haftalık dedi kese boyuda 6.5 mm hatta ama haftaya gel kalbini duyarız dedi bakalım
Eftelya-129 CeydaST ultrason da çıkmaz mı çoğul gebelik doktur dedi 5 haftalık kese cok hafif gözüküyor beta 10809,54 çıktı