Melliisaa tugbadurmaz34 özelde mi devlette mi öğrendiniz bana ilk erkek ama dönebilir dendi size tahmin yapildi ve doğru çıktı mi
tugbadurmaz34 Melliisaa bana devlet 11 den sonra erkek dedi 1 defa kız dedi sadece bir sonraki gidişim 16 haftadaydı zaten erkek olarak devlette kesinleşti tabi daha detaylıya girmedim onu bekliyorum ne olur ne olmaz
Melliisaa Symnr166 ayy sağlıkla gelsin inşallah 😍 bana 14+2 de erkek ama dönebilir dedi doktor 16 da netleşirmiş heralde çok erken değil mi sizin 🙈🙈🙈🙈
Symnr166 Melliisaa valla bilmiyorum bakıcaz aslında daha erken görmüştü ama emin olmak için 10 gün sonra tekrar çağırdı bilemiyorum ilkte kızdan şüphelendim bende iki bacak arası boştu dün de sanki erkek gibi geldi ahzjlsşx
Rumeysa-Tok Melliisaa oğlumu 16 haftamda ogrenmistim şimdi 3 yaşında🥰 30+3 günlük hamileyim bu kızce kendini hep sakladı ama 23 haftalikken ayrıntılı ultrasonda kendini gostersi sonunda😆🥰
yenidenanne34 Melliisaa 11+3te ve 13te tahminde bulundular ama bence degismez artik bacak arasını net gördük çünkü 🥰 devlet hastanesi bu arada