Mom-Nesibe suzan_26 Çevremde ben dahıl cogu erkek takıp ettıgım unlulerınde coğunlugu erkek oyuzdn erkek yılı bence 😂
Tugcedora suzan_26 karışık aslında ama kızı daha çok duyuyorum benimde oğlum var 4 yaşında şimdi 18 haftalık hamileyim kız bekliyorum Allah nasip ederse 🥰
suzan_26 Tugcedora Sağlıkla gelsin valla bugün herkes bir kız bir erkek dedi bence bu sene karma senesi 😂
Anneoluyorumm00 Mervenr00 kaç haftalıksin canım benimde bir kızım var erkek istiyorum rabbim nasip ederse, sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 🤲
Mervenr00 Anneoluyorumm00 15+5iz💙 bende 13.haftamda öğrendim cinsiyetii 1 tane kızım var Allah izin verirse oğlum olucakmis şimdide☺️ Rabbim senin de gönlüne göre versin inşallah sen kaç haftalıksn:)
Hilalandlevent suzan_26 kardeşim erkek doğurdu benim de erkek arkadaşımın da erkek çok yakında doğacak Allah in izniyle
Pinarrrrrrrra 2023 de de kız di rabbim bir meleğimi aldı 2. Meleğimi de kız nasıl etti Mart’ta doğum olcak inşallah
Seyda_aa suzan_26 nedense herkes erkek senesi diyor bende kiz bekliyordum ama erkek oldugunu ogrendim 🥰