Yenianneperci35 yarencaliskan oy maşallah🌸 sağlıkla güzellikle büyütün 🙏 ameliyathaneye giriş ve çıkış ne kadar sürdü acaba🙈
Yenianneperci35 Belginylmz bu kadar çabuk mu gerçekten yaa 🙈 gözlerimi kapatayım diyorum direk ameliyathaneye alsınlad hemen bitsin🙈🙈
Belginylmz Yenianneperci35 emin ol zaten yarı uykuyla uyanık halinde oluyirsun sordum sakinketircimi werdiniz dedim hayır ilcakarin etkisi dedi bana o yüzden yarı uykuyla uyanık hakindr oluyorsun çocuk çıktıktan sonra
Yenianneperci35 Belginylmz aaa gerçekten mi🙈 ay ben de öyle olayım biraz mahur olayım :) o stresten korkuyorum
Yenianneperci35 yarencaliskan ayy hemencik bitsin geçsin🙏 beni ameliyathaneye girme o ortam korkutuyor🙈 bir de yalnızım ya
yarencaliskan Yenianneperci35 korkutucu oluyor ama ortam çok iyi cidden herkes çok iyi davranıyor senı sakınleştiriyor 😘
naneliseker_ _Begdem_ merhaba, bende kan sulandirici kullanıyorum ama spinal olacağım sanırım. Sizi neden genel yaptı?
_Begdem_ naneliseker_ bana spinal anestezi verileceği gün kan sulandırıcı kullanmamalısınız demişlerdi
Rukenn Yenianneperci35 sabah ben de doguma giricem bende de hem korku hem heyecan Rabbim yardimcimiz olsun bu güzel gecenin yuzu suyu hürmetine rabbim bebeklerimizi sag saglim saglikli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin 🤲
Yenianneperci35 Rukenn Amınn🙏 Allah razı olsun🙏 çok teşekkür ederimm🌸 bu güzel gecede dua edelim🙏 ve kandilde doğum yapmış olacağız şanslıyız:)