Kızlar birsey soracağım ben daha önce normal doğum yaptım ama zor oldu karnıma üç kişi birden bastırdı bende ıkınamadım doktor bebeği vakumla çekti zordu yani şuan ikinciye 35 haftalık hamileyim kilosu 2 kilo 485 bebek iri dedi bana bugun ve ilk doğumun niye bu kadar zor oldu kemiğinde mi
Birsey vardı acaba dedi 2 hafta sonra çatı muayenesi yapacakmış uygun mu diye bakacakmış hiçbirsey anlamadım çatım uygun olmasa daha önce normal doğum olurumuydu ki çevreme anlattım herkes doktor korktuğu için seni sezaryene alıcak vs dediler ayrıca söyle birsey de var doktora ne zaman gitsem bana doğum tarihini hep farklı diyor hiçbirsey anlamadım 🤷🏻♀️
Doğum
annesinincivcivi1 karnına bastırma olayını ben yaşamadım benimde ilk doğumumdu normaldi ıkınamadıysan çekmeleri normaldir ama iri bebek daha kolay doğar derler bebegin doğum pozisyonu almış mıydı benim doktorum doğum anına kadar çatı muayanesinin bi anlamı yok doğumds nasıl doğuracağın belli olur demişti belki 2.si daha kolay olur
beyzzsenturkk normal doğum pozisyonunda suan zaten ama sezaryen yapacak gibime geliyor
annesinincivcivi1 devlete mi gidiyorsunuz özele mi yani devlet kolay kolay sezaryen yapmaz normali kesin denerler olmayacsk gibiyse sezaryene alırlar çatın dar olsa normali de doğurmazdın gibime geliyor başka doktorla görüştün mü bu konuyu
beyzzsenturkk yok özel talipliyim ve daha önce doğum yaptığım doktor yani çatına bakcam demesi mantıksız geldi sonuçta normal doğum yaptım 🤷🏻♀️ başka bir doktora da güvenip gidemiyorum
annesinincivcivi1 herşeyi geçtim de 35 haftalık bebek 2485 iri bebek sayılmıyor pek çünkü benim 2476 ydı ve gerilik var deniyodu. Ki çatın uygun olmasa öbür doğumu yapamazdın Allah korusun komplikasyonlar oluşurdu doktor biraz kolaya mı kaçıyor acaba
annesinincivcivi1 doğum tarihini cihaz belirliyor gelişimine göre çıkıyor tarih canım o yüzden her gittinde farklı çıkıyor bana da ilk zamanlar 5 mart diyordu şimdi 18 Şubat diyor çünkü gelişimi ilerde benimkininde yani bebeğin gelişimine göre cihaz otomatik bişey diyor aldırma sen ona
Youngmotherr banada öyle geldi napcam bilmiyorum
Mervikk aa anladım canım
annesinincivcivi1 bebeğin kilosu gayet iyi benimki o haftada 2.700 dü Şuan 3 olmuştur ikinci normal doğum daha kolay oluyor diyorlar mecbur kalmadıkça sezeryan olma canım kaç tane kesiyolar seni inan o daha korkunç iyi düşün egzersiz yap üşenme ama😄
Kubrakrdag canım ben zaten normal doğum istiyorum doktorum sezaryen yapacak gibi çatına bakcam diyor bana ben zaten daha önce normal yapmışım neyine bakacak anlamadım