Baharbhar Fatmaa123 peynir salatalık zeytin hergün yumurta yiyemiyorum tiksinti oldu. Bugün sandviç hazırladım :)
ATC Fatmaa123 haşlanmış yumurta zeytin domates salata kapya biber beyaz peynir süt çavdar ya da buğday ekmeği 😊
Nurseyma Baharbhar salatalık domates yeme mevsimi değil hepsi ilaçlı aklında olsun Peynirini zeytinini kaymağını balını ye yumurta da haşlayıp yesen en azından beyazını Bebiş için iyi olur
Yalinn8 Fatmaa123 kaşar besleyici die 2 gune bir tost yiyorum, yumurta her gun farkli yapmaya calisiyorum, bal kaymak, domates peynir, bazen canim visne receli istiyorr..vs
Suslumom Yumurta mutlaka olurr evde oglumda oldugu icin 3 yumurta omlet yapyrm 2 mize sut peynir kasar peynir zeytin filan 1 dilim tam bugday ekmek
mineeeee Fatmaa123 yumurta domates salatalık ceviz lor peynir süt. şekerim ve tansiyonum olduğu içn. Sütü bazen icemiyorum bile 😔😔😔
deletedmom6295 Fatmaa123 günlük açlık durumuma göre değişiyor ama fiks olan zeytin peynir yumurta tam buğday ekmeği
Baharbhar Nurseyma evet doğru söylüyorsun canım yumurta hergün yiyemediğim için :( işe giderken ağzıma ne atarsam çıkıyorum işte. Sabah hemen tatlı da yiyemem. Bakalım alıştırcam kendimi