Polatalemdar Halecetin çok çok teşekkür ederim gerçekten 🥰🌹🌹Allah razı olsun söylediğiniz isimlerde çok güzel
Polatalemdar Nur_gnn İnanki Zaten hanı nirmalde kapaliyim ama yatarken insanın beli açılıyor got baş meydanda ayağım açık filan bı gece hiç unutmuyorum çocuk ağladı eşim mama yapmaya kalktı bende bebeğimi sakinlestiriyorum yanımda uzanmisiz bir gölgelik ay bı korktum kafamı bı kaldırdım başımda sesini çıkarmıyor bize bakıyor ne yapıyorsun sen burda dedim ya. Niye ağlıyor diyor gerizekalı beyinsiz. Eşime dedim şöyle bak girmesin diye o kadar sessiz ki annesine babasına saygısızlık olucak diye bişey demiyor ama benimle konuşunca kafa yokki demesini iyi biliyor
Nur_gnn Polatalemdar tamam benm eşimde ailesine saygılı kaldırıp bir şey diyemez ama böyle bir şeydede sesini çıkarır ki çıkarması lazım ne canım bu. Emziriyo olabilirdin farketmeyip göğüsünü felan açıp versen yada ne bilim illa ki insanın özel anı oluyor bebek tam o an ağladıysa o işin üstüne mi gelecek. Bir şey diyemiyorsa eve yatıya kabul etmesin babasını
Polatalemdar Su_de kesinlikle çünkü ısrar edince daha çok inatlasiyorlar benimle ben muhattap olmadım eşime yazmış dalga geçmiş ah bana yazicakti ki ama dur ben bunu çok güzel yediricem ona içimde kalır yoksa
Silaybooo123 Polatalemdar inşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli olsun yeter sağ selim eli ayağı düzgün kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim
Mervikk Polatalemdar benim oğlum olacak ikinciye nasip olurda kızım olursa Mihrimah koymayı istiyorum 🤗
Polatalemdar Yagmurakyurek ne kadar cahiller ya gerçekten hayır yani iki tane çocuk yapmışsınız ikisinde kendileri koymuş madem çok meraklisiniz yapın bir tane daha bu büyükler harbiden kafayı yedirtir bizlere
meraldurmaz Polatalemdar eski Türkçe bir isim anlamı ise en yüksek nokta, zirve demek ☺️ biz çok severek sesleniyoruz şimdiden kızımıza fikir olur umarım
Sakakusu Polatalemdar Bende Mihra koymak istiyorum anlamı çok güzel ama herşeye bi kulp buluyorlar malesef
Kardelenylmz Polatalemdar rica ederim ne demek haklısın o konuda ama işte yapıcak maalesef birşey yok
Birmumdur Yiğit ismi ne kadar güzel ve anlamlı. Bu isimle gurur duyacağına el gibi kusur bulup dalga geçer gibi it demesi hayret verici. Yiğit ismine İdil ismini yakıştırdım ben. Benim de kızım olacak, Tuana koyacağım ben de ☺️
Polatalemdar Birmumdur aa İdil çok uyumlu çok teşekkür ederim. Evet kesinlikle insanın morelini bozmakta bir numaralar