Polatalemdar Ya arkadaşlar yeminederim sinirden kafayı yicem birinci oğlumun ismini yiğit han koyduk kaynatam olucak adam yiğit it demekmiş sonunda it varya ağzının cevabını verdim kendi istediği isim olmayınca. Neyse şimdi kıza hamileyim eşim Mira ismini söyleyince hoşuma gitti keisn bişey demedik ama Mira diye düşündüm hep dün de kaynatam gece mesaj atmış kafayı yicem. İşte torunuma isim buldum nur sena anlamı da şu şu demek diye. Bende güzelce reddettim biz mira ismini düşünüyoruz. Dedim Ve gitmiş sanki ben anlamını bilmiyormusum gibi Google’dan anlamına bakıp bana atmış senin isminin anlamı mi güzel yoksa benim buldugumun mu muhattap bile olmadım görüldü yaptım. Neyse eşimin wpsine baktım eşime de aynı şeyi yollamış eşimde demiski güzel isim ama koymayiz demiş hemde illa arapça anlamı olucak diye birşey yok demiş neyse oda buna ithafen demiski (HA HA HA HA MİRA Mİ GÜZEL İSİM ÇOCUK BÜYÜYÜNCE DEĞİŞTİRİR HEMEN) resmen dalga geçmiş o kadar sinirlendim ki kaynanamgildeydik tam o sıra kaynanamda ben şimal seviyorum mira ne öyle eşimde AA şimal de güzelmiş filan diye onayladı bende dedim ki daha önceden size söyledim şimal sevmiyorum ve 9 ay boyunca karnımda ben taşıyorum ve ben koyucam dedim eşime de ayrı sinir oldum mirayi da koymicam kendim ne istersem onu koyucam bu hamileliğimde bir kişi bile nasılsın nasıl geçiyor hamileliğin demedi eşim bile. Bir yaşındaki bebeğimle hamilelik geçiriyorum hergun ayilip bayılıyorum ayriyeten kaynatam olucak adamın tonlarca parası var ama öyle böyle değil bizde ay sonunu getiremiyoruz kesinlikle ona bakıp çocuk yapmadım ikincisi Zaten sürpriz oldu. Neyse bir kere sormamis ihtiyacınız varmı filan diye kalkmış isim koyma hakkını kendinde görüyorlar o kadar sinirliyim ki caticam yani birine o yüzden sizden kız isimleri istiyorum♥️🌹
aslhnkrts9 Polatalemdar ben doğa yada Asya istiyodum artık karar verdim doğa olucak anlamı ne diye soran mı dersin o ne öyle isim mi olur diyen mi dersin artık o kadar sinir bozdular ki adı duyunca aaa anlamı ne diyorlar dayısının adı-soyadının kısaltması diyorum
cutecik Polatalemdar ya fikirlere bak insanlar utanmadan nasıl böyle yorumlar yapabilir nasıl saygı duymayı öğreticz bunlara ya oğlumun adı Yiğit şimdi kızımız gelick Allah’ın izniyle onunda Ceylin olacak💕 Mina ismide kulağa çok hoş geliyo🥰
Kahramankentli Mihra-ikra Koyucam nasipse ikizlerim olucak bunun harici asel,Mina,hafsa,doğa bunlarda beğendiğim isimler
Polatalemdar Kahramankentli ay mina da çok güzelmiş Asel mina da ablamın kızının ismi 🌹🌹🌹🥰🥰çok teşekkür ederim
Yasmiyy Polatalemdar bu ne ya kocaman adam çocuk gibi sizinle iddialaşıyor şaka gibi ama siz diyeceğinizi demişsiniz ve asla taviz vermeyin ayrıca kaynanan da çok patavatsızmış Allah sabır versin kuzu sana 🌸 mira da çok güzelmiş öykü Eylül lina Alara isimleri geldi aklıma
Polatalemdar Yasmiyy çok teşekkür ederim gerçekten güzel isimler 🥰 Evet gerçekten bunlar hicbirseyi en sonunda kendisiyle çok fena kavga edicem
Liyamm1 Polatalemdar Mira çok güzel bir isim bence 💕 Takmayin kimseyi sizin ve esiniz karari ile ilerleyin 🥰
Polatalemdar Liyamm1 çok teşekkür ederim bende çok beğenmiştim ama eşim böyle kaynanamı onaylayinca dedimki koymicam ozaman
mmirzamm Polatalemdar kızım olsaydı Hümeyra koymayı düşündük Rümeysa Zümra bunlarda aklımızda olanlardi
Nur_gnn Polatalemdar benim ikinci kızım olacak ilk kızım Eylül afra iki hafta sonra doğumum olacak bu kızcemizede ipek alya koyduk. Kaynatan ne lavabali adam ya okurken şaşırdım dededir evet isim felan önerir belkide gece mesaj atmalar beğenmeyince tribe girmeler senin istediğin ismi kötülemeler. Kaynananla ikisi yapsın bi çocuk daha koysun isim. Benim ilk hamileliğimde kaynanam isim öneriyordu ben hiç kulak asmadım hatta bi ara şakadan kendi isminifr önerdi ama duymamışlıkdan geldim bunda herhangi bir önerisi olmuyor😂😂
Polatalemdar Nur_gnn ayy ikisi boşandı o kadar harbiden diyordum gerizekalı biri ki bize geliyor kalmaya müsait misiniz bile demiyor eşime direk mesaj atıyor size gekihorum diye 3 gün kalıyor geceleri bizim odamıza giriyor kaç kere ne işin var diyip tersledim umurunda bile bile olmuyor eşimle kavga ettik bir daha gelmek istediginde eşim hasta diyip reddetmezsen bu evden defolup gidicem dedim bunlar beki daha neler var beyinsiz gerçekten o kadar sinirliyim ki anlatamam
Meral_56 Polatalemdar yiğit e uygun yağmur yaren olabilir. Onun disinda duru ipek selen inci asya beren nil isimlerini begeniyorum.
Zeyd_Mom_22 Kızımın ismi nasipse Nisa olucak😍 Güzel isimlerden Lina, Mihra, Yüsra, Amina, Sena, Erva, Tuana, Serra🦋
Polatalemdar Zeyd_Mom_22 ay evet çok güzel isimler ben ilk Amine olsun dedim peygamber efendimiz sav annesinin ismi ama eşim koymayalim dedi ama artık benim istediğim olucak