Duygu9604 Arkadaşlar 11 haftalığım dünden beri şiddetli baş ağrısı çekiyorum uyuyorum uyanıyorum yok geçmiyor bugün tansiyonumu ölçtürdüm normal çıktı ona bağlı bişey de değil yaşayan çözüm bulan var mı lütfen yardımcı olur musunuz
Derinnmom Duygu9604 bu ağrıyı dibine kadar yaşadım, yemin ederim başımı duvara vuracak dereceye geliyordum 🤦🏻♀️ acilde sürekli parol serum yaptırıyordum, bi o kesiyordu bi de yürüyüş iyi geliyordu çok geçmiş olsun yemeğine dikkat et meyve sebze yemeye çalış
YaSeEeeee Geçmiş olsun o haftalarda benim de oldu komalık oldum yani kafamın içi sallanıyordu bir yerde okuyup uyguladığım bir yöntemi yazayım belki faydası olur tülbenti limon kolonyasıyla baya bir ıslat ve beynine bağla alnına yat uzan 1 saat karanlık ortam da çok iyi geldi bana Parol falan fayda etmedi birde migren taşı almıştım şakaklarıma alnıma sürüyordum enseni de soğuk suyla hep yıka ben böyle rahatladım 😢 çok geçmiş olsun @Duygu9604
Duygu9604 @Derinnmom çok teşekkür ederim şu an biraz daha hafifledi çok şükür dün akşamdan beridir ne çektiğimi bi ben bilirim bi Allah valla :(