Gulsum1234 Kızlar merhaha. Sütyende C,D,B falan nasil oluyor hala anlayamadım oyüzden doğru sütyeni bir türlü bulamıyorum hep küçük oluyor ğöğüslerim taşıyor ama sırtıma gayet iyi oluyor benim hangi sütyeni almam lazım
Minikmucizemmm26 Gulsum1234 B,C,D sırt ölçüsüdür eğer sırt ölçüsünde hangisi sıkmıyor rahat ise onu alabilirsiniz 80,85,90 yazan kısım ise göğüs ölçünüzdür eğer gogusleriniz büyük ise atıyorum şuanda 80 kullaniyorsaniz 85 90 alın
tugcesakzci Gulsum1234 pentinin sitesinde falan nasıl doğru ölçümleyebileceğiniz yazıyor oradan yardım alabilirsiniz. Sütyen alırken de mutlaka satış danışmanından yardım alın. Ben penti sen başla bir yerden alışveriş yapmıyorum iç giyimde. Ama yine de her seferinde yardım alıyorum. Çünkü bazı sütyenler de kalıplarından kumaşlarından bile farkediyor.
Seymoshh Gulsum1234 sütyende 75 80 85 dediğimiz sırt ölçüsüdür B C D ise göğüs kabıdır.B standart ölçüdür C biraz büyük göğüs için D daha büyük göğüs için DD çok çok büyük göğüsler içinki genelde minimizer sütyenlerde olur bunları baz alarak karar verebilirsiniz mesela 80B den örnek verelim sırtınız 80 ölçüsünde ama göğsünüz B kaptan taşıyor o zaman C kap sütyen tercih edeceksiniz yani bedeniniz 80C gibi gibi
elmaelmaelma Gulsum1234 sırtı iyi oluyorsa numarası aynı kalacak, cup olan kısmı büyük alacaksınız. Klasik olan b’dir. Siz c veya d alın. Eğer b’den çok taşıyorsa d daha iyi olur, az taşıyorsa c de olabilir.
momofmychildren Gulsum1234 b,c,d bunlar kup ölçüsüdur mesela D tüm göğsünüzu kapatir 80,90,100 beden ölçüsüdür