Heycanlianne_41 Merhaba kızlar sonunda genetik test sonucum çıktı anlayan varsa yorumlayabilir mi lütfen 🙏🏻🙏🏻
1palyaco Heycanlianne_41 bana doktorum iki heterozigot veya bir homozigot çıkarsa tedbir amaçlı iğne veya hap başlanır demişti . Ama hangi değerin homozigot/heterozigot olduğu önemli mi bilmiyorum .
naneliseker_ Heycanlianne_41 heterezigot da dusugne neden olur homozigot da. Hafifi de çoğu da sonuç aynı değişmez. Büyük ihtimal sizinde düşük vardır, evet pihtilams cikmis. Benimde hafiftir gebe kalınca iğne kullandım 🙃
1palyaco Heycanlianne_41 benim faktör xııı ile mthfr a1298c heterozigot çıktı paı da 4G-4G . Keseyi görünce hapa başladık kalp atışını duyunca da iğneye . İğneyi doğuma kadar hapı da 32 ya 34. haftaya falan kullanacağım .
Heycanlianne_41 naneliseker_ evet 2 düşüğüm oldu benimde tekrardan istiyorum inşallah en yakın zamanda olur🤲🏻🤲🏻
1palyaco Heycanlianne_41 amin inşallah herkes sağlıkla kucağına alır , hamile olmak isteyenlere de Allahım sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah 🤲🏼🌸