prensinannesi2024 Ayse014 suyum gelmiş cnm yatış önerildi zar zor izin aldım eve gidip işlerimi halledip yatacam hayırlısıyla
Ayse014 prensinannesi2024 bir avazda kurutlursun inşallah. Sağ Salim gelsin minik. Bana da dua et 29 haftalık hamileyim 2. Olmasına rağmen hâlâ doğumdan korkuyorum 🤍
prensinannesi2024 Ayse014 şuan bende çok korkuyorum titriyim resmen 2 . Ama bir anda korku girdi eşim iş makine servisi iş için Adana’ya gitti yanımda yok
Ayse014 prensinannesi2024 panik stres yapma. İnşallah çok kolay bir doğum yaparsın. Bazen eşlerimiz yanımızda olamayabiliyor. Sen sakın kal aynı bedende son anlar.
irem10 Minigiim-vebenn52 bende ne sancı vardı ne aciklik 38+3 de bildiğin zorla doğurdum 🤣 12 saat sürdü sancılar son 2 saat çöktü normal sancı nasıl bilmiyorum onun için kıyas yapamam
Minigiim-vebenn52 irem10 sadece suni ile mi doğum yaptınız neden peki doktor beklemedi kendi sancının gelmesini ? Bebek gelmek istememişken mi yaptırdı doğumu doktor bebek strese girmiyo mu bu sefer ya kafam çok krısk
Tubatgn prensinannesi2024 Açılmam 4te kaldı, suyum azaldığı için suni aldım. Suni sancı alabilirsiniz. Bazı insanlarda sancı ve açılma olmaz. Vücut meselesi. Bebeği riske atmaktansa suni alın.
Eminefe38 Gnypyrz benimki şuan 40+4 Cuma günü suni sancı verilecek o zamana kadar gelmesi için elimden geleni yapıyorum pilates topu çömelme pozisyonu ağırlık verdiğim hareketler söylediklerinizi de yapmaya çlışıcam teşekkür ederim 🙏
Minigiim-vebenn52 Eminefe38 benimde öyle 38+1 doktor suni verir diye korkuyorum suni verebilirmiş suyumda azalma olursa Merak ettiğim bebek kanala inmeden nasıl olacak bu iş demekki susn bebeğin gelesi yok
Eminefe38 Minigiim-vebenn52 evet bende suniden çekiniyorum açıkçası ama sana suni verilmesi en az 3 hafta sürer gibi suyunda azalma vs yanlış giden birşey yoksa en az 41. Haftayı beklemeleri lazım