[silindi] Kahramanmaraşta olan anneler doğum fiyatları ve muayene ücretleri ne kadar bilen varsa yazabilir mi 😊
Kahramankentli Beratttt çok öneriliyor da çok kalabalıktı ya ilk gebeliğimde pandemide ondan dolayı hiç tercih etmek istemedim
Kahramankentli Ahmet Hakan Beyazıt a gidiyorum özel kliniğine 1 muayene bi kontrol şeklinde bugün gittim güncel 1200₺ ödedik doğum ücretini bilmiyorum sezeryan olucak sular akademi de yapıyor ameliyatını daha doğum konuşmadık bilgisi olan vardır belki
sukran0046 12hafsagunkokkaya96 onu bilmiyorumda emine aydına gittim huri nigar şahpaz kurşuna gittim ikisinden de memnun kaldm dokturum aslnda alper beydi ama muayene ucreti 750 olmuş o yüzdun kadın doguma gitmeyi tercih ettjm ikiside çok iyiydi ozellikle emine hanım
[silindi] 12hafsagunkokkaya96 Ahmet kireçciye gidin bence oranın en iyisi o doktor diğerlerini hiç beğenmiyorum
[silindi] Meli-sa hilal berber kireçciye gittim çok ilgili bi doktor devlette doğum yapmak istemediğimi söyledim ama her ay onada gidemeyeceğimi söyledim sorun yok doğuma gelebilirsin sadece bn kabul ederim dedi