nurcan355 hanımlar ilk defa siparis verdim de bilmiyorum e bebek hangi kargo ile calisiyor ve kac gunde geliyor kargo duzgun geliyor mu daha once e bebegin internet uzerinden alisveris yapmis olanlar beni bilgilendirirse sevinirim
tugcesakzci nurcan355 e bebeğin kendi sitesinden verdiyseniz eğer biraz kargo problemleri, geç yollama sıkıntıları var bilginiz olsun. E bebekten bir şey alacağım zaman hepsiburada tercih ediyorum ben
genc2kizannesi nurcan355 kargomsendeo ile geldi bana çok kısa sürede elime ulaştı sipariş verdiğim şeyler eksiksiz geldi
Bnurd nurcan355 ben kargo sorunu yaşamamak için Hepsiburada üzerinden veriyorum ebebek siparişlerimi gayet düzgün ve hızlı geldi
HilalEyce nurcan355 kendi sitesinden verince on günü buluyor benim kargolar. Değişik bir firma ismini hatırlamıyorum 🙄
2melkannesii nurcan355 kargomsendeo ile geldi ama geçen şampuan stokladim şampuanların biri yarıya inmiş geldi digerlerine bulaşmış her şey vıcık vıcıkti geçende deterjan indirimdeydi onlardan aldım altı delinmiş bende kapaktan sızdı sandım dışını yıkadım kurusun diye koydugum yere akmisti hep deterjanin yarısı çöp oldu🤦🏻♀️
Boncukk123 nurcan355 e bebeğin internet sayfasından yapmadım alışveriş canım ama hepsi buradada indirim vardı cok guzel direkt e bebek olarak geçiyordu ismi ıkı güne PTT kargo ile geldi