kahvesever__ Ben bunları görmek istemiyorum bu etiketleri bu postları nasıl gizliycem anlatır mısınız yapamadım bir
mervemurat16 kahvesever__ Ana sayfa en üst orta tüm tartismalardan istemediğiniz etiket-sağ üst yıldız işaretine basıp gizleyebilirsiniz🌸
kahvesever__ mervemurat16 yapamadım resim atarmısınız bana lütfen buraya giriyorum yapıyorum ama olmuyor
kahvesever__ mervemurat16 yıldıza basıyorum yapıyorum olmuyor bende bir sorun mu var acaba kapalı fallan mı bir şeyler anlıyamadım
mervemurat16 kahvesever__ engellemek istediğiniz konuyu seçiyorsunuz değil mi sonrasında sağ üstteki yıldızdan gizleye basıyorsunuz forumda ara kısmından mı yapmaya çalışıyorsunuz yoksa zaten gizlenen konular takip edilen beya edilmeyende gözükmez
kahvesever__ mervemurat16 dediniz gibi yapıyorum ama olmuyor Engellemek istedimi seçiyorum yıldıza basıyorum bu hatta oluyor böyle Yapıyorum yapıyorum olmuyor bende sorun var galiba
mervemurat16 kahvesever__ engellediğiniz konu etiketini seçermisiniz şuan takip edilenleri seçmişsiniz