ZelihaTkcnn Merhaba anneler 🌹25 haftalık hamileyim ve sigorta yaptırmak istiyorum cunki dogum ücretleri çok yüksek🥺. Sompo sigorta yaptıracağım 35 bin TL🤔 Medicana icin geçerli yaptiran var mı sompoyla bir sorun yaşadınızmi ?😊
mervemurat16 ZelihaTkcnn ben yaptırmıştım bursada yaşıyorum.Sadece dikkat etmeniz gereken sigortanız hangi doğumu kapsadığı benimki bütün doğumu kapsıyor normal ve sezaryen ama epidural olacağım için 2 bin tl bir ödeme çıkıyor ekstra ona dikkat etmek lazım harici bir ödeme yapmicaz onun dışında sigorta herşeyi kapsıyor
ZelihaTkcnn mervemurat16 Epidural normal doğumda oluyormu 🤔bir de onu sigortaciya sorayım dahil mi diye sormamistim iyi ki söylediniz 😊
ZelihaTkcnn mervemurat16 sezeryanla normal doğumu karsiliyo hatta sezeryanda iki gün yatış veriliyormuş
mervemurat16 ZelihaTkcnn benimkide aynı şekil ama epidural olunca fark ödeniyor ben direk medicana sigorta kısmı ile görüştüm
ZelihaTkcnn mervemurat16 Medicanayla konuştuğumuzda sigorta şirketiyle konuşun dedi sigorta şirketinde epidural karsilamiyor ekstra 2.500 istiyor karşılamak icin