oozgenur Bugun adetin 9. Gunu 5 gun klomen kullandım ve bugun akinti ve kasık ağrım var acaba yumurtlama erken mi olmuştur cumartesi kontrole cagirdi doktorum degerlendiremiyorum da esim de sperm testi verecek diye perhiz verdiler
Zeyna27 oozgenur evet bende de akıntı olmuştu ama çatlama boyutunda değildi dün 11 de iğne verdi yaptık bugün ilişki olacak gece 11 de merak etmeyin bana da gittiğimde akıntımı sordu az ise henüz tam boyut olmamıştır
oozgenur Kr6543 seffaf ve hissedilir sekilde bel ve kasık agrimda var yarina kadar degerlendiremiycem iste cok erken eger yunurtlamaysa
Kr6543 oozgenur istersen ovülasyon testi varsa evde bi yap sonuca göre doktorun numarası varsa iletişime geç
Zeyna27 Zuzuu1 ilaç bitince başladı iki gün sonrasında kontrole gittiğimde adetimin 10. Günü yumurta 13-14-15 mm di 3 adetti henüz istediğim boyut değil dedi tekrar 3 gün sonra gittim yani dün iğne verdi aldım kendisi yaptı bugün başlayacağım
Kr6543 Kızlar benim doktorumun dediğine göre (klomen ve 2 hap daha kullandım) adetim 1.gününden itibaren saydığımızda 15-16-17. Günler yumurtlama beklenirmiş bilginiz olsun