Yeni1gebelikkk Merhabalar ,buradaki postlarda gördüm prilam kullanan çok fazla gebe var ,ben ilcedeyim de merkeze gitmek büyük eziyet bir de bu şekilde ,aile hekimine prilamı yazdırıp alsam sıkıntı olur mu ?
Rabiul Yeni1gebelikkk doktorum bana emedur verdi çok eski bir ilaç annemde zamanında onu kullanmış prilam vermedi ama çoğu kişi aynı ilacı kullanıyor zaten size kalmış ben olsam doktoruma danışırdım yada dediğiniz gibi sağlık ocağında doktora danışın o şekilde alın
MomsE Yeni1gebelikkk ben de 15 hafta boyunca günde 2 kez kullandım hep çok şükür şimdi geçti. Sabah aç 1, akşam aç 1 olarak bana fayda sağladı. Uyumadan önce 2 içince işe yaramamıştı..
Myrtle Yeni1gebelikkk 21 haftaligim hala kullaniyorum. Birakmayi deniyorum yine bulaniyor. Aile hekimine yazdirmaya gittigimde kadin dogum doktorun ne dedi diye sordu cantamdakini gosterdim kendi doktorum vermisti dedim. Anca oyle yazdi bana.
Rabiakkan Ben 26 haftalık gebeyim hayla kullanıyorum sabah akşam bittiginda sağlık ocağına gidip 2 3 kutu yazdirabiliyorsun yanlız gebe için diye oraya yazması lazım yoksa sistem vermiyor eczanede gebelikte bulantı yazınca felan veriyorlar
cokbilmismom Myrtle ben iki gündir bırakmayı deniyorum ama yok olmuyor sabah akşam çıkartıyorum 😢😢 bu ilaçta bagimlilik yapacak diyordu doktor gerçekten öyle oldu 20. Haftadayım bir kaç gün daha deneyeceğim ilaçsız eğer olmazsa tekrar başlayacağım
Yeni1gebelikkk Myrtle bende öğleden sonra gideceğim bakalım inşaAllah yazar ,ilaca bağımlı olmak istemiyorum çok zorlanirsam kullanayım diye düşünüyorum,bu şekilde de kötü hiçbir şey yiyememek tiksinmek , kontörlüme 1 hafta var daha o yüzden prilama başlamak istiyorum