Egemoms1303 066 hadi hayırlısıyla inşallah hiç korkma çok güzel bir şey 🥰 hele doğduğunda bebeğini görmek 😭
066 Egemoms1303 ayy oda tuhaf canım içinden bıraey çıkartıyorlar falan bır bebek ınsan soka gırer ya bılemıyorum kendimden korkuyorum açıkçası panık yaparsam falan dıye
umutsmom20 Egemoms1303 İnşallah evet bende Ayşe hoca takipliyim ne kadar dediler doğuma 😬 biz 23 e paket aldık 😬
Egemoms1303 umutsmom20 27 bin 😏 ama Egekentten de çok memnun kaldım. Doktorumuz cok güzel ilgilendi ilgileniyorlar 🥰
hasretsisman Ay hadi gözünüz aydın sağlıcakla büyütün bebişinizi 💖 Allah’ım analı babalı büyüsün 🌸😘22 Ocak günü bende eleniyorum inşallah 🥴😅
Egemoms1303 hasretsisman allah razı olsun canım benim inşallah hayırlısıyla darısı başına diyeyim o zaman 🥰
Nnoktaa Egemoms1303 kankiiiiii doğdun mu seeen? Çok şükür hoş geldin canım kankim? Hadi ben bekliyorum anneni em de gel biraz oynayalım 😍😍😍💙💙💙
Egemoms1303 066 ben biraz bayılır gibi oldum tam o an eşim geldi içeri 🥺 normale döndüm diyebilirim 15 dk icinde doğdu 🥰
066 Egemoms1303 ayy sakınlestırıcı ısteseydın keşke doğum başlamadan once ben dıcem panık atağım dıye
Egemoms1303 umutsmom20 aynen canım 😂 2 kat fiyat sonrasi azarlayip dogurtsada bas göz üstüneydi 😂 ama şaka bir yana çok memnun kaldım ben herkese tavsiye edeceğim 🥰
Egemoms1303 @“Aybarssmom”#p310 Allah razı olsun kuzum benim 🥰 elhamdülillah iyiyiz 4 günlük olduk bile teyzesi yaa ne güzel bir şeymiş aman yarabbim 😍 Aybarssmom_
Minikmucizelere Egemoms1303 oy maslah saglikla buyusun inşallah 🥰kac kilo dogdu merak ettim😁kiyaslamam ama merak ediyo insan😅