Zeynpatak Alyamm dogru soyluyosun . Kac kiloydun acaba zayf mi hamile kaldin .baslarda bulantim oldugundan alamadim ben simdi simdi rahatca yemeye basladim.bundan sonra alirim gibi geliyo
Alyamm Zeynpatak ben 76 ile hamile kaldım ilk aylarda kusmam hiç olmadı bulantı nadir oldu çok iştahım açıktı zaten kilo almaya müsait bir vucudum var aldım 4 aya girince normale döndü sadece bebeğime kilo aldırcak şeyler yiyorum 5 gün sonra beşinci aya giricem bu ay almadım hiç
Zeynpatak Alyamm bebeklerimiz saglikli olsun da onemli degil kilolari veririz insallah . Bulantin olmamasina sevindim canim
Haticecinar Zeynpatak benim kizcem olcak canim bir oglum var 6 yasinda birde kiz nasip etti Rabbim gonlumuze gore verdi🤲 ben oglumda da 8 kg almistim sanirim oyle olucak☺
Zeynpatak Haticecinar bunye meselesi demek ki . Ne guzel ikisinde de nasip etmis rabbim . Saglikla kucagina al insallah ☺
Zeynpatak Alyamm emzirirken cabuk veriliyor diye duydum bakalim insallah canim veremesek de anneyiz biz napalim ☺☺
Alyamm Zeynpatak ben 115 den 58 e düşmüş biri olarak verebileceğimi düşünüyorum kilo bu alınır verilir çok takmamak gerek en mutlu olduğum kilo 63 dü aynada kendini nasıl mutlu hissediyorsanöğle olmalısın o yüzden ben takıntı yapmıyorum 😂😘
eoa 18 haftadayim 5 ocakta renkli ultrasona gircem siz girdinizmi kizlar birde bugun rahmim agriyor yaaa
senayck eoa sanirim aynı şey değil detaylı ultrasonu perintalog yapıyor 18-22.haftalar arasi organ incelemesi yapiliyor renkli ultrason her yerde var özellerde falan her zaman gidip baktirilabilecek bisey detaylinin renkli ultrosonla yapılanı da var tabi