Aysunh Tgcee 35 haftaya girdim canım ya engelli insanlardan bir farkım yok kullanamıyoeum bacağımı resmen
Tgcee Aysunh canım bende sen gıbıyım sağ tarafım felçlı gıbı ıyıkı saglıklıyımşız çok şukur ben daha 30dayım ustelık d vıtamnı yazdı baklım ınsallah duzelir bide sen baktr
AE42 Aysunh Senin de doğuma az kalmış tatlım artık, ama yine de yürümeye çalış ve vitaminlerini ihmal etme sakın 🙋🏻
Aysunh AE42 yürümeye çalışıyorum ama dışarı çıktık az önce markete kadar ama yok çok zorlandım bir de zayıf biriyim böyle olunca ne zaman dogum olur acaba
AE42 Sedaince Senin vitamin eksikliğin falan vardır canım 25 için çok erken benşm o zamanda hiçbirşeyim yoktu doktoruna bildir bunu kan ve idrar tahlilini yapsın bence, birde d viraminini öğren💁🏻♀️
AE42 Aysunh Kaç kilo aldın ki, bende 57 ile hamile kaldım 39+1 deyim 67 oldum bi oturup kalkınca bacaklarım uyuşmuş gibi oluyor zorlanıyorum, yürüdükçe açılıyorum bende tersine 💁🏻♀️
Sedaince AE42 kalsiyum ve magnezyum ilacı verdi belim ağrıyor dediğim için kan falan da verdim ama hala aynı utanmasam oturup ağlayacam o kadar sanki belime hareket ettikçe bıçak saplıyorlar
Aysunh AE42 vallahi canım 42 ile hamile kaldım simdi 58 kilo veya almışda olabilirim 18 kilo falan aldım ama gören öyle kilolu olmadığımı söylüyor iç karnım da büyük bebek son aylarda çıktı zaten. Normalde herşey yapıyordum ama iki gündür bacak ağrısından toparlıyorum gibi
AE42 Sedaince Kullandığın multivitamin var mı bana sidefer vermişti doktor onu kullanıyorum, birde depo demirim düşüktü oraferon diye aç karnına kullanıyorum. Muzunu hurmanı falan eksik etme🙋🏻
AE42 Aysunh Zaten zayıf olanların bi kaç kilo almasına birşey demiyorlar, Demirini magnezyumunu ihmal etme 🌸😘
AE42 Aysunh Kas ağrın varsa normal ama kemik ağrın varsa normal diyemeyeceğim tatlım, ne kadar olsa ağırlık yüzünden kaslarım falan ağrıyor benimde özellikle ilk kalktığımda ama yürüdükçe açılıyorum ama kemik ağrın varsa vitaminlerinde eksiklik var bence
AE42 Bo25 2019 u bekliyorz galiba hala aynı durumdayım tık yok şimdilik suni sancıya kalmak istemiyorum 🤫😃