Demirela Merhaba gebze anadolu saglik merkezi kontrolluyum,bebek kilosunda kac gram yanimma olur? 38.haftaligim 38.4 dogumum var
Mmeelliikkee Demirela +/- 300 gr denmişti.. dr 4 boyutluda renklide bakıyordu hep cihaz çok iyiydi ama bizde yarım kiloya yakın fark vardı yine şükür ki çok zor bi normal doğumdu bide beklenen olsa diyorum baze 😬 ama zayıf göstermiyordu ödemliydi baya bebek…
nunusmom Demirela cihaza göre değişir diye düşünüyoeum ama bnm beneğimde şaka gibi yaklaşık 500 gr yanılma olmuştu 😂 3450 demişlerdi 1 hafta sonra doğdu 2800 😂😂 sağlıklı olsunlar inşallah öneemli olan o 😇
Asus1 Doğumdan iki gün önce 3500 dendi 3650 doğdu iki günde aldığı kiloyu da düşünürsek 80 100 gram anca yanılma oldu bence:)
minikmucizeemaak Demirela Pazartesi kontrolde 2750 yada 2650 di perşembe 2900 kg doğdu, baktığında topaç gibiydi ödemden 😋
Aybenar @Demirela oğluma hamileyken son hafta 3700 demişlerdi ay ben hiç o kadar kiloda bebek hissetmiyorum içimde demiştim 🙈 39+1 de doğurdum 3200 gr geldi dünyama ☺️