noble1 E nabıza yansıyan bir sürü değer var ama referans dışı olan bunlar görünüyor, bilgisi olan yorum yapabilir mi? Doktor randevumuz perşembe günü o zamana kadar kafamı kurcalayacak🥲
noble1 umut0808 yaa bizde bi kere gebelik oldu malesef kürtajla sonuclandı ama şimdi olmuyor yeniden. 10 aydır🥲 bende de bakıldı sıkıntı yok, eşim çok sigara kullandığı için baktıralım dedik. Stres yapmayı bırakmamız lazım sanırım :)
1prensesannesi__ noble1 stres en zor sey canım stresine engel olamiyosan eger bi iki ay kafani toparlamak icin bekleyebilirsin bende 3 ay buralarda kafayi yedim sonra bazi nedenlerden 2 ay ara verdim hem tirnak cektirdim hemde gorumcem tasindi ona yardim ettim bunlar yumurtlama dönemlerine denk geldigini tahmin ettigim icin hic gebelik beklemedim gecikmeden adet gördüm sonraki ay bi ovulasyon denedim tam tahmin ettigim gunler yumurtlama yasiyomusum ve tuttu o ay biraz kafa rahatlatmak lazım
Bbk88 umut0808 benim eşimin herseyi iyi ama ileri hareketlilik 19:(doktor vitamin yazdı ve keciboynuzu yiyor inşallah yükselir değer 3 ay sonra tekrar verecek test
noble1 1prensesannesi__ çok sevindim senin adına sağlıkla gelsin inşallah bebiş♥️🎀 stres yapmadığımı düşünüyorum ama aklımdan da atamıyorum. sarmal halini aldı :(
1prensesannesi__ noble1 sagol asko Rabbim sana da nasip etsin 😘😘 az beraber bat beklemedik ama aklindan atamaman zaten baslica bi stres hic sorunun yoksa bi kac ay dinlenmeni tavsiye ederim 🥰😘
1prensesannesi__ noble1 sonuçlarin cok iyiymis ama sevindim senin için en kisa zamanda cift cizgiyi goruceksin bence 🥰