Smyye0303 Yağ çözücü aşırı kimyasal maddeler dışında neyle temizlik yapıyorsunuz kızlar fırınınızı hamileyken fazla solumak bile sakıncalı boğazımı tahriş ediyo 🙄
xhbgns Smyye0303 Bolca karbonat döküyorüm içine serpiştiriyorum sonra da limonla ovuyorum 🤷🏼♀️ Kimyasalla silince asla o zehri gidiyormuş gibime gelmediğinden başka türlü temizleyemiyorum
Smyye0303 xhbgns deneyim mutlaka canim 😀ay bende öyle ya kimyasalla temizleyince hiç gitmiyor gibi kokusu bile öyle kac saat bide kullanılmaması gerekio öyle yapınca 🤦🏻
xhbgns Smyye0303 Ben kimyasalla temizlendiğinde 3-5 kere duru suyla durulayıp boş yakıyorum fırını eğer varsa da yansın gitsin diye sonra tekrar siliyorum hala emin olamıyorum 🥲
Evremoz Smyye0303 tel ve sıvı arap sabunu öğrendim internetten ve arap sabunu ile yağ lekelerini telledim. Sonuç başarılıydı
[silindi] Smyye0303 homm bitkiselin ürününü kullanıyorum bn yağ çözücü gerçekten muhteşem kokusu da yok olsada öyle çok ağır koku değil
[silindi] Yazmelegi_ bankada başta kötü geldi bi kutusunu bitirdim ikinciye başladım koku felan yok bn bi de öksürükten duramıyodum şu an gayet memnunum
MomsE Smyye0303 domol veya cif krem sprey kullanıyorum domol etkilemiyor ama cif cidden soluğumu kesiyor 🤦🏼♀️