Haticege06 kızlar 19 haftalık hamileyim neredeyse 1 aydır sabah akşam fark etmeksizin aşırı rahatsız edecek şekilde meme ucum kaşınıyor kaşımak istemiyorum ama dayanılcak gibi değil neden oluyor ne yapmam gerek saat kaç oldu uyuyamadım hala🥹
Yaprakdokumuseverr Haticege06 büyüdükleri için çatlama yapıyorlar bol bol nemlendirin ayva çekirdeğini suda bekletip jelini sürebilirsiniz ya da ben geçen gün balmumlu meme koruma kalkanı aldım o da iyi gelebilir bi araştırın isterseniz
Adenala Haticege06 Post yukarı çıksın O kaşıntı çok kötü insanın yırtası geliyor kaşımaktan doktora sorsanız bir kremi vardır belki benimde bir süre kaşındı sirkeli suyla duş almıştım ama benim tüm vücudum kaşınıyordu
Nur-seyma6868 Haticege06 Ya ay bennde de çok olurdu karnımda sırtımda nerdeyse her gece duşa girerdim rahatlardım biraz Sonra kurulanıp çatlak kremimi sürer uyurdum
MorKelebek54 Haticege06 kzum buyudukleri icin haliyle geriliyo vucut doktoruna bi danis bi krem felan verir belki nemlendiri benjim de kasiniyo bu ara perşembe gunu kontrole gittigimde sorucam ne kullanabilirim diye
Latifeolgn Haticege06 bendede var 7 haftalık hamileyim keşke meme ucum olsa sadece genital bölge ve vücutta kısık bölgelerimde var duş aldım fayda etmiyor döküntü şeklinde de oluyor nemlendirici sürüyorum biraz rahatlıyor tekrar başlıyor
Adenala Latifeolgn Ben sirkeli su ile duş alıyordum hafifliyordu bir süre sonra geçti uyuz da değildim niye öyle oldu anlamadım
Adenala Latifeolgn Bu göğüs kaşıntısı bugün de açılmıştı post galiba ordan da öneri gelmiştir bakabilirsiniz
Adenala Latifeolgn Forumda ara kısmı var ya ordan bakabilirsin canım Zeytinyağı sürün yazılmış Çatladıgı için kaşınıyor yazılmış birde