cokbilmismom Deryakahrmn Yalova uzmanlar filiz hanıma gidiyorum ama detaylı ultrason için perinatoloji uzmanı geliyormuş Haftada bir gün ona randevu aldım
carpediemm1 Yenianne7 normalde medipole gidiyorum zaten de detaylı için merak etmiştim çok teşekkür ederim 🌸 rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah♥️
Serendipity16 Batbur benimde 18’inde medipolde yılbaşından önce 1800’dü merak ediyordum kaç oldu diye neyse fazla artmamış
Melekabdullah elmaelmaelma aynen ama 182yi aramami soyledi devlette kadindiguma gorunmeden alamazsiniz randevuyu once kadin doguma gidip o size kayit aciyo sonrasinda bu numaradan araniyor ama esim mhrs den aldi
elmaelmaelma Melekabdullah perimatoloji kısmını bana açtı kadın doğum doktoru. Ama MHRS üzerinden baktığımda hep “ayrıntılı ultrason yapılmaz” yazıyor. Bir ara ben de Ümraniye eah’de görmüştüm ama şu an orda da çıkmıyor
Melekabdullah elmaelmaelma oyle yaziyo ama detayli olarak gittim ben kendi doktorum kabul etti demekki dogru bisy yapilmis oluo bayada ayrintili bakildi kemiklerine dudaklarina kalbine boylarina baya ayrintili bakildi
Melekabdullah elmaelmaelma bitek fark bebegin yuzunu renkli ultrasonda gordugum gibi gormedim kadin doguma gidip detayli icin randevu istedigimde o yonlendirdi buraya
pamuk34_ Ecemsi bende özelde yaptırdım çok iyi bir doktordu radyoloktu bölümü 1500 tl verdim iki sefer gittim resimde net çıkmadığı için çünkü bebek hareket etmiyordu kendini saklıyordu birdaha gelin dedi Ankara’da yaşıyorsanız oraya gitmenizi tavsiye ederim