esengl_ Istanbul da Gaziosmanpaşa medikal Park a gidiyorum doğum paketi yaptirdim sizler kaça yaptırdınız merak ettim
Miniktosbaa esengl_ bahçeli evler medicalpark normal doğum 30 bin sezaryen 35 bin rabbim yardımcımız olsun
Miniktosbaa esengl_ ve daha da artacakmış haziran temmuz aylarında falan öyle söyledi muhasebeye bakan
Bahar7528 Florya medikalpark 35 bin doğum paketi Medipol Sefaköy 35 sezeryan doğum Acıbadem Atakent 79 bin sezeryan Rumeli Sefaköy 10500 bu fiyatlar şakamı
aslip7 esengl_ antalya medikal park yılbaşından önce yaptırdım doğum paketi 49 bin. doğum ücreti 33 bindi o zaman.
Bahar7528 btlalbyrk Özel Rumeli hastanesi 2 kişi var yakınen tanıdığım onların tavsiyesi üzerine konuşmaya gittim fiyat şaşırtıcı uygun kafam çok karışık 🥴
MomsE esengl_ doğum paketi değil de tamamlayıcı sağlık sigortam var bende gop medikal takipliyim en son 2 hafta önce spinal sezaryen 32 bin dediler bir de değişebilir diyo hala fiyatı şaka gibi 😅
esengl_ MomsE tamamlayıcı sağlık sigortası doğumu ve tedavileri karşılıyor ki zaten ilk çocuğumda tss yaptırdım doğum muaneler nstler e para ödemedim sen neden ekstra para verceksin
Ebrulim123 MomsE tamamlayıcı sigortanız doğum teminatlı mi ? eğer bu şekilde ise doğumu karşılamasi lazım