Firstmomfirstchild 36+2 hamileyim ve artık nefes alamiyorum kızlar, uyuyamıyorum da. Kocayı yatakta bıraktık 😅 sürekli karnımda kaşınıyor. Ben nefes almak istiyorum. Karnım patlayaaacaaak 🥲
Mira_ll13 Firstmomfirstchild 36 haftaligim bende göbegimden uyuyamiom göbegimde çok kaşiniyo geceleri surekli uyaniom
Senemyldrm Firstmomfirstchild kocayı da uykuyu da yatak ta bıraktık 37+1 im artık kesintisiz uyumak istiyorum. Ah güzel kızım annen senin için neler çekiyor ❤️🐣
Esra_4774 Firstmomfirstchild karnınızın kaşıntıso için ebe bana onermişti göğüslerimede sürüyorum Hindistan cevizi yagi her gece uyumadan sür çok iyi geliyo catlak falan icinde birebir,🥰
Mujmuj-1 Bende öyleyimmm 35 haftayız resmen salona taşındım yatakta yatamaz oldum🥹yıllardır hamile gibiyim ya allahım
Firstmomfirstchild Mira_ll13 aşırı kaşınıyor hemde tatlı tatlı 😅göɓegim minik ama yine tasiyamiyorum cünkü bebis ağır 🤣
Dolphin16 Firstmomfirstchild tek değilim yatakta yatmama rağmen nefes nefeseyim işkence resmen sağa sola dönmek yok . Bencede doğsunlar artık en azından en kötüsü uykusuz kalıcak ama nefesimiz düzelir ya .
Cansu3333 Firstmomfirstchild 36+3 üm bende ne yatabıliyorum ne kalkabiliyorum dönemıyorum yatakda nefesim daralıyor artk cok zorluyor
Egemoms1303 Firstmomfirstchild 39+2 yiz karnim ikiz gebelik gibi krem yağ fayda etmedi 8. Aya girer girmez bir çatladı karnım ben şok 🥺 nefes alamiyorum artık yatakta dönerken eşim destek çıkıyor 😂😂 ondan tarafaysa çekiyor ters yöneyse itiyor anca dönebiliyorum 😂😂