Beeyzanurr tgba-17 ayni anda ayni postu acmisiz hele sirt ustu yatınca daha da feci hale geliyor. ılık süt diyorlar ama süt içemiyorum ben
Firstmomfirstchild tgba-17 yiyorum ve geri cıkmaya çalışıyor. Mide bulantisi yok ama midemden yedigim yemek geri kacıyor iğrenc bir durum acikcasi
Mebus tgba-17 32 haftalığım bende sütü hiç sevmem içemezdim. Bi kere denedim anında kesti rahat rahat uyudum şimdi öyle olunca dolaptan soğuk sütü içiyorum bir çay bardağı kadar anında kesiyor. Daha hiç ilaç kullanmadım bak denemeni tavsiye ederim
Hilalaktscbk Bussraablg Elma herkeste aynı etkiyi yapmıyor galiba ben de İnternete uydum elma yedim bir kaç kez çok afedersiniz boğazıma geri geldi.
Mujmuj-1 Soğuk yoğurt daha iyi geliyor kızlar ama baktınız olmadı gaviskon için sıkalım dişimizi az kaldı bu saat oldu mide yanması kaburga ağrısı uykusuzluk nolcak halimiz
Hilalaktscbk tgba-17 3 yastıkla dimdik oturur pozisyonda yatıyorum öyle olunca, sade soda, en son doktorum rennie şurup verdi iyi geliyor.
tgba-17 Ne yapsam geçmiyor yani denedim hepsini daha ne yapabilirim bende gegirme de var sürekli geri gelmeye çalışıyor dik uyuyorum kaburgam zaten gitti