Sariilayda16 Bugün 8. Haftaya girdik göğüslerime asla dokunamıyorum hatta rahat şekilde yatamıyorum bile uykular kaçmaya başladı ne yapacağım böyle çok canım yanıyor
Nesrinshn Gözünuz aydın erkek bir bebeğe hamilesiniz aynısı başıma geldi şuan 26 haftalık gebeyim hala ağrıyor sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Nesrinshn Nesrinshn kız çocuk da uyku mide bulantısı iki gebeligimde de öyle oldu ama şuan erkek sadece göğüslerim ağrıyor şuan 26 haftadayiz hala ağrıyor eğer cinsiyetini ogrenirsen bizimlede paylasirmisin ? Tabiki öncelik sağlıklı olması 😉❤️
Sariilayda16 Adenala 😂 ya bende inanmıyorum böyle şeylere sağlıklı olsun inşallahta tahminen ne zaman geçer bu yoksa doğuma kadar boylemı
Irade_2021 Adenala Benim ilk bebeyim kiz onda bu kadar agri yokdu hafif vardi.Simdi erkek bebek bekliyorum goslerim asiri hassas dokunamiyorum.
Mayaaa34 Benimde cok agridi goguslerim hatta hastanelik oldum bilmiyodum hamile oldugumu meger hamileymisim bebegim erkek hurafemi bilemem ama 😂
Mayaaa34 Sariilayda16 9 haftada cok acimasi gecmisti benim korkmustum hatta bianda gecince ama arada sirada hafif sizlama oluyor oda can yakmiyor zaten
Esranur11 Ben hamile olduğumu göğüslerimin ağrısından anlamıştım sanki yük takılmış gibiydi ama bebeğim kız 🩷🥰