Bay00 Ankrli6 evet oldum çok tatlı çok güler yüzlü her sorumuza cevap veriyor muayenelerden memnun ayrılıyoruz hep tavsiye ederim:)
Bay00 Ankrli6 yorumlarda gördüm Onuda ekleyeyim yenidoğan yoğun bakım var hastane de ben obada dikkat etmiştim alırken
Cemre44 Kızlar lütfen banada bir öneride de bulunun. TOBB,Medicana,Koru ve Liv Hospital bu hastanelerde takipli olup doktorundan memnun olan var mı
Bus0672 Cemre44 ben koru da Özgür kan gidiyorum gitme sebebim hem kendisi doçent hem olumsuz yorum görmedim ( çünkü ilk hamileliğim zor geçti ve dr dedikleri beni çok etkiledi) gayet güzel herşeyi açıklıyor gerekli açıklamaları yapıyor sakin net biri o yüzden memnunum Ekim ayında paket aldım 40 bin şuan kaç tl bilmiyorum . Birde senin durumuna göre çağırıyor mesela benim ilk hamileliğim sıkıntılı ondan mı bilmem beni iki haftada en geç 3 haftada gördü 19 haftalık oldu bi kere 4 hafta sonra gel dedi .
saudade_ Cemre44 koru hastanelerinde yenidoğan yoğun bakım servisi yok diye biliyorum, lütfen iyi araştırın
Cemre44 Bus0672 özgür beyi biliyorum ama erkek doktor istemiyorum. ☺️ Kendi arkadaşımda özgür beyde doğum yaptı. Çok iyi bi karar vermişsiniz. Koru düşünürsem büyük ihtimalle elif hocayı istiyorum. Hastane genel olarak nasıl? Doğum paketinin içinde fotoğraf çekimi falan yok sanırım hastanenin anlaşmalı fotoğrafçısı var bildiğim kadarıyla o tip imkanları hakkında bilginiz var mı
Drmzgul Cemre44 ben de 14 haftalıktan beri Elif hocaya gidiyorum şu anda da 36 haftalığız ☺️ ben başından beri çok memnunum güleryüzlü her şeyi detaylı şekilde anlatıyor İnşallah doğumu da çok rahat bir şekilde tamamlarım 😄
Bus0672 Cemre44 evet doğum paketinde çekim yok anlaşmalı bir fotoğrafçısı var ilerleyen zamanda orası ile görüşebilirsiniz dediler. Ben Elif hocayı çok araştırdım ama sanırım onun SSK ile anlaşması yokmuş öyle hatırlıyorum . İkisi arasında çok kalmıştım ama benim dediğim gibi ilk hamileliğim problem olduğundan Özgür hoca daha mantıklı geldi bide aynı sizin gibi bir araç içerisindeyken koruda daha önce çalışmış birine sordum oda kesinlikle özgür hoca demişti öyle mantığıma yattı. Doğum paketinde tek kişilik oda vs. Dediler paket içerisinde 10 muayene rutin testler 2 ve 4 ki tarama doğum felan içerisinde ayrıntılı ultrason malesef dahil değil
Bus0672 Bus0672 Cemre44 hastane olarak çok iyi gittiğimde beklemiyorum hatta geçen muayeneme 3-4 gün kala randevu saatimde acil ameliyatı çıktığını istersem sabah ara randevu olarak gidebileceğimi biraz bekleme olacağını söylediler onda bile verdikleri saatte aldılar gene sonuç için hiç gitmiyorum Özgür hoca kendisi arayıp bilgi veriyor bi sıkıntı çıktıysa diğer kontrolde tekrar bakıyor aynı değer veya takibe alıyor
Drmzgul Cemre44 ben de öneri ile gittim arkadaşımın tavsiyesiyle gittim iyiki gitmişim diyorum şimdi ☺️
Cemre44 Bus0672 benim zaten özel sağlık sigortam var. Koru ile anlaşmalı doğum teminatım yok ama elif hocanın paketi alırsam ssknın karşılamayan bi durumu olursa sigortamdan düşer diye düşündüm hastane ile bunu görüşeceğim. Teşekkür ederim cevap için
Furkanhifa saudade_ bende koruya gidiyorum ve yenidoğan servisi var ben hatta bu yüzden koruyu seçtim
Cemre44 denizyc yeni fiyat aldım ümit bey 55 bin detaylı ultrason varmış. Diğer doktorlar 52 bin onlarda detaylı yokmuş.
Ankrli6 Bay00 teşekkür ederim. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Evet hastaneyi baya iyi biliyorum oğlumun çocuk doktoru orada ☺️
nilmom55 Ben suan 14 haftaligim. Etlik sehir hastanesine gidiyorum ama acikcasi korkuyorum. Doktorumla konustum ozele gore elbet korkularin vardir ilk dogumun vs gibi aciklamalar yapti ama son ana kadar normal dogumu tesvik ediyor devlet dedi. Bende hersey yolunda giderse elbet normal dogum istiyorum ama cokta zorlamak istemiyorum sezeryanda olabilir yani. O yuzden 14 haftaya kadar geldim hicbir doktora hastaneye karar veremiyorum 🥺
tugcesakzci nilmom55 sezaryen doğum yapma ihtimali gibi bir düşünceniz varsa özelden veya araştırma hastanrlerinin özel doktorlarından başka bir seçeneğiniz yok. Devlet hastanelerindd isteğe bağlı sezaryen hakkınız olmuyor sizde veya bebekte bir problem yoksa.
HilalimM63 Aybike042024 masallh saglıcakla gelsınler insallh 🌸🌸🥰💗benm ılk sezeryanda yıne sezeryan olack malesf 🙃
Aybike042024 HilalimM63 amin inşallah canım 🤲☺️benimde öyle kızım sezeryan oldu, şimdi oğlumda 🥰 sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah 🧿
Tubaasirinn Beyzahmsr benim baştan beri takipte olduğum doktorum mesleği bırakınca mecburi 36. Haftamda başladım ayla hanıma çok tanışıklığımız olmadı ama istediğim zaman ulaşabiliyorum güler yüzlü tatlı biri umarım normal doğumcudur 🤣
Beyzahmsr Tubaasirinn Ben de 21 haftalık gebeyim baştan beri gidiyorum şimdilik sıkıntı yok. Sen benden önce bebişini kucağına alacaksın lütfen iyi geçerse bana da söyler misin 🌸❤️