Fatmac Kızlar merhaba. 1 haftadır ferrum kan ilacı kullanıyorum. Hem kabız oldum hem de mide bulantılarım çok arttı. Bu ilaçtan şüpheleniyorum var mı yaşayan
annelik_4 Fatmac bana doktor başta hap olanını verdi kokusu berbattı bitince şuruba çevirdim küçük şiselerde tadı güzel bulantı yapmıyor ama rahatsız oluyorsa doktora danis
MadameNoire Fatmac bana o kadar dokunmadı ya ama gerçekten iyi geldi.. istersen doktora söyle değiştirsin..
Gozdecaner Fatmac vegaferon forttan ferruma geçmiştim 34 haftaligim hala kabizim asla alismadim duzelene kadar ilacı kesip ardından tekrar ilaca basliyorum 3 er gün ara ile resmen beni mahvetti
Fatmac gencbir_anne çok kötü oldum. Tuvalete gidiyorum bebeğe zararı olacak diye de korkuyorum. Kasılırım ıkınırım diye aklım gidiyor
Meliek Fatmac çok ıkınmadigin sürece birşey olacağını sanmıyorum benim de öyle birşey olmadı Allah’a şükür Özellikle çok portakal,mandalina yediğim için direk ishale çeviriyor bu ara
gencbir_anne Fatmac çok zorlamadığın sürece bir sorun olacağını sanmıyorum bu süreçte ben kayısı ve kefir tüketmiştim bana iyi gelmişti. Bir süre sonra da şikayetlerim kalmadı
cokbilmismom Bende kullanıyorum ama tüm kan ilaçları kabiz yapıyor bunu bırakıp başkasını kullansanız yine aynı yaniii
Kbr-05 Fatmac ben başka bir marka kullanıyordum bulantı yapıyordu doktorum ferrumun küçük tüplerde olanını yazıyım o zaman dedi şimdi onu kullanıyorum hafifledi baya bulantılar. Hap versiyonunu denemedim