Hhilalali İyi geceler kızlar..38+2 yim .Perşembe sezeryanim var Ama yaklaşık 1 saattir bebek toplaniyo ve sol böbreğime sancı veriyo ..sanki idrarın varmış ve yanıyor hissi veriyor..hastaneye gitmeli miyim..10 dk da bir oluyo
Nuraslanklc Hhilalali 10 dk da bir düzenli bir kasılma mevcutsa sancı olma ihtimali çok yüksek dinlenince geçip geçmediğinden emin ol sezaryen olma sebebin ne bu arada sanciysa normal doğum olma ihtimali yokmu hic
YldrmNUR Hhilalali sancı sıklığı 5 dakikaya düşerse hastaneye gidin bence. Çünkü çok yakın arkadaşım doğum yaptı ona öyle söylemişlerdi
Brrn8890 Hhilalali canm ılık bı duşa gir baktın geçmiyo ve dediğin gibi düzenliyse ve gecmiyosa bekleme hiç bence ne olur olmaz
mirayandme Bilgim yok ama üstte kaldın .olabilirse ben erken doğum sancı yaşamıştım benimde sol böbreğime vurmuştu ağrısı
Hhilalali Nuraslanklc 3.gebeligim .2 side sezeryan olduğu için bu da sezeryan ..onlarda yaşamadım dogum sancısı
YldrmNUR Hhilalali aşkım ben hiç doğum yapmadım bilmiyorum sadece çevremdeki en yakınındakilerin doğumuna şahit oldum ordan biliyorum 5 dakikaya inince hastaneye gidilmesi gerektiğini. İçin rahat etmiyorsa sancı sıklaşırsa git. Kaçıncı haftadasın