170420 Gece olunca kaburgalarimin altına giriyor acayip şekilde rahatsız ediyor yaşayan var mı aranızda
Nuraslanklc 170420 bizimki de sürekli leğen kemiklerine değiyor kaburgalarima ayağını dayamasini tercih ederim vallahi oğlumda kaburgalar zorluyor diyordum ama bu daha fena 😶
Seymoshh Humeyra_87 çoğu zaman uykudan uyandırıyor mübarek gece hareketleniyor ne hikmetse son haftalarda özellikle bebekte içeride idman yapıyor doğuma hazırlanıyor itme gerinme falan🥴
Humeyra_87 Seymoshh hareletı söylemedim daha🤣 gece gündüz bilmez benımkı Allah kolaylık versin hepımıze az kaldı
170420 Evet sağlıklı olsunlarda diyoruz ama gerçekten çekilmez acı hepimizinki rahat doğum olur bari insalah
170420 Pamuk7 evet o çok oluyor doktora sordum magnezyum başladı ve o biraz hafifletir dedi ama normalmiş yani Bebek büyüdükçe baskı yapıyor sırt üstü yatma daha çok ağrıyor emin ol
170420 @"birhamilelikgunlugu ay hemde nasıl zaten sadce sağa yapıyor baskıyı dedeginiz gbi biraz yürüyorum evin içinde iniyor ama kırılıyor gbi hisedyorum resmen
Pamuk7 170420 Aynen canim zaten sirt üstü yatmak iyi degilmis ben sag ve sol yanima yatiyorum zaten sabaha kadar dönüyorum bi oraya bi buraya öyle sabah ediyoz..