-Aa80- 32.haftamdayım ve hala içimize sinen bir isim bulamadık başta hoşuma gidiyor daha sonra kötü geliyor :(
Beeyzanurr -Aa80- biz de bulamadık Her yer Aras Uras Aslan Kuzey Atlas Alparslan olmuş bize kalmamış isim
Zeyasln -Aa80- ilk oğlumun adı Bulut aslan 2. Erkek dediler barlas melih olacak ismi fikir olur belki
Tokatli -Aa80- 30 haftalik hamileyim bende oglum olucak ismini Miran koyucam Insallah diger iki oglumun ismi Mirac Ve Melih
bkt_bll3 -Aa80- iki tane oğlum var birincisi Kusay ikinci oğlumun ismi Musab şimdi.3. Oğluma hamileyim bakalım daha düşünmedim
Bebegimsu350 Beeyzanurr malesef her sene bı isim moda oluyo bu senede bunlar moda hepside çok güzeller bence öyle düşünmeyin siz kendi oglunuza koyucaksiniz eskimeyen eski isimlerde var umut, Miraç, Yusuf vs..
KbK Biz daha 14+3 haftalığız doktor erkek dedi bizde erken ama yine öyle bi düşünüyoruz hiç bi isim gelmiyor aklımıza
erkulneslihan89 Tokatli Yağız Aras Tuğra Alp Yaman Ben şahsen eğer allah nasıp ederse oğlum olurda hasan yağız koymal istiyorum cinsiyet belli değil daha
Beeyzanurr Bebegimsu350 evet isimler cok güzel aras i ben de cok istedim ama esim hee yerde duyuyorum diyip istemedi😂
Mevlude_Sahin -Aa80- İkinci oğluma hamileyim. İlk oğlumun ismi Çınar Adem, ikinci de Ali Osman olacak 💙 Farklı Farklı çift isimden gidebilirsiniz zaten insanın içine sinince sürekli tekrarlayası geliyor içinden
z2944 Mevlude_Sahin ali osman hayalimdi cok sevip baglanmistim sonra uzun geldi soyismimz de cok uzun eger bi daha oglum olursa yalnizca osman koyacagim 💞 saglikla kucaginiza alin insallah🤲🏻🥰
Baharayta 29+4 haftalık hamileyim. Rabbim nasip ederse oğluşum olacak şuan için içimize sadece Kıvanç ismi sindi 🥺 biz de bulamıyoruz açıkcası.
Yaprakdokumuseverr -Aa80- Biz hiç zorlanmadık ya iki çocuğumuzu da cinsiyet netleşince şıp diye kararlaştırdık
Momlia Umeyr Huzeyfe Mirza Ahlas Aren Karin Ardıç Bir ara önüme hep isim çıkıyordu yazmıştım bir kenara anlamlarına da bakın ben bakmadım, Allah sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 💐