Civcivinannesii 35 haftalığız. Bugün rutin kontrolümüzde NST de sancımın çıktığını öğrendik. Acilde serum ve ciğer geliştirici iğne vuruldu. Bundan hemen sonra doğum başlar mı? Doktorum 2 hafta full istirahat önerdi. Benim gibi yaşayan, geç doğumu olan oldu mu :(
kplmn Civcivinannesii merhaba öncelikle geçmiş olsun 27 haftalıktan beri sancılarım oluyor durduruluyor iğne fitil sırayla kullandım bende 35 haftalığım çok şükür bir kızım olmasına rağmen bugünleri gördüm bol su içmenizi ve dinlenmenizi tavsiye ederim
A12_S07 Civcivinannesii 33 haftalık benimde sancım çıktı ama ne iğne ne serum sadece dinlen denildi sizin sancılar kaç çıktı yine tedbir alınmış haftanix iyi sakın olun dinlenin bol.su icin
Naime662 Civcivinannesii 35 haftalık bizde açılma sancı yok ama erken doğum olur dedi bebek kanala girmiş dedi 1 hafta 10 gün dikkat et dedi ama mat ye filan koymadı aşağı ço baskı yapıyo
umrumdadegil Civcivinannesii benim 30. Haftada çıktı sancı 34 olduk 🥰 ilaçlarla devam ve bol bol yatıp dinlenme iş yapmak yasak
Civcivinannesii umrumdadegil evde olunca illa ayağa kalkıyoruz hiç duramıyorum bende :( çok geçmiş olsun sana da bol istirahatler