1PrensAnnesi Kızlar allaha bin şükür doğdu paşacım saat 11.35de çok rahat bişey sezaryen doğum hissediyorsun ama acı yok acı sıfır şuan kanamam olsun diye karnıma bastırıp duruyor ebeler birazdan ayağa kalkıcam inş💙 meleğimde iyi şükür darısı sizlere
Elabadeninannesi Rain81 1PrensAnnesi kızlar 25indeydi doğumum ama yarın beni doğuma alıyorlar dua edin bana sabırsız kızım benim ergüşle aramızda 1gün olcak teyzesiiiii 🙂 gözün aydın darısı bana inşallah
Elfibrhm2609 1PrensAnnesi ayy ne güzel ya kavuştun canından canına rabbim bize de nasip etsin bu anı inşallah sende toparlarsın hemencecik inşallah canım benimm💕❤
Rain81 Elabadeninannesi yaaaa Benden bir gün sonraydı senin 🤭 allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin cnm, vardır herşeyde bi hayır, bol bol dua edicem senin için , güzel hayırlı haberlerini bekliyorum
Bayoloji 1PrensAnnesi canim cok sevindim Allah bagislasin bebisini😊Banada moral oldu malum benmde cumartesi bende sezeryan olacgim🤗
Gullac35 Nasil gecti dogumunuz ayrintili anlatir misiniz? Bir de bacaklardaki uyusuklugunuz ne kac saate gecti?
Elabadeninannesi Rain81 doğurdum canım acil aldılar başlamış doğumum 1PrensAnnesi aynı gün doğurduk kuzum❤
CeylinEsila 1PrensAnnesi Hadi gözünaydın canım. Aklımdan geçtin ne zaman doğum diye, yazını okudum😊 Sağlıkla,huzurla, mutlulukla büyüt hayırlı bir evlat olsun inş🙏🏻🙏🏻🙏🏻
pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi Çok şükür gözün aydın sağlıkla geldi kavuştun Ergüşe😍 Hayırlı evlat olmasını,sağlıkla analı babalı büyümesini nasip etsin Rabbim İnşallah kuzucum🙏
Handeee7997 Kızlar bişey sorucam konumuzla alakasız ama mazur görün kalabalık olduğu için bilgisi olan cevap verir diye umuyorum 30 haftalık hamileyim kasık ağrılarım oluyor adet olucakmışım gibi ara ara sizdede oluyormuydu kaçıncı haftanızda oldu 😒🙏🏻
Melikinannesi 1PrensAnnesi bir kac sorum olacacakti kendinize gelince merakla bekliyorum . Sonda takilirken acidi mi ? Epidural sezeryan mi oldunuz ? Ve tabiki dogumdan sonra neler yasadiniz ?